DIY de mooiste bruiloft als er een klein budget is

Voor stellen met weinig geld is er het alternatief om de bruiloft helemaal zelf te doen. DIY je bruiloft als het middel om zo weinig mogelijk geld uit te geven en toch een heerlijke en romantische huwelijksdag met familie en vrienden te beleven.

dIY je bruiloft met een klein budget

DIY bruiloft plannen


Gedwongen omdat er te weinig geld is of gewoon omdat jullie het erg leuk vinden om zo weinig mogelijk geld uit te geven. Lees gauw verder! Waar een mens iets wil zonder dat er geld voor is komt al snel de creativiteit om de hoek kijken. Mogelijk zijn jullie zelf erg creatief, mogelijk ook iemand in je familie of vriendenkring. Je kunt beginnen met geld te besparen op het gemeentehuis. Normaal kost trouwen daar geld, maar niet op bepaalde dagen. Gemeenten moeten wettelijk namelijk de mogelijkheid aanbieden om gratis te trouwen, dus dat is alvast bespaard!

trouwjurk huren als je een klein budget hebt.

Keuzes maken


Vraag je verder af wat je hoe dan ook wilt op jullie trouwdag en wat je minder belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een trouwjurk (er zijn ook goedkope trouwjurken en je kunt ze huren), dan moet je misschien van andere dingen afzien, maar die trouwjurk heb je dan wel binnen!

DIY je tafel voor de bruiloft

DIY bruiloft is relaxter


Verder is het een kwestie van iemand vragen om foto’s te maken, weinig mensen uitnodigen, zelf zorgen voor drankjes met iets lekkers erbij, cupcakes in plaats van een bruidstaart en met z’n allen koken. Zolang het lekker is en gezellig heeft iedereen het naar zijn of haar zin!

Pim Kisjes
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation