Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dit doe je in het eerste jaar na je bruiloft

Getrouwd... En nu? Haal even diep adem. De bruiloft is achter de rug en wat hebben jullie genoten. Nu het stof langzaam neerdaalt en de rust wederkeert, kunnen jullie je focussen op het eerste jaar als een getrouwd stel. Hoe dat ongeveer eruit ziet, lees je hier!

Veel tijd voor je relatie


Voor sommige stelletjes kan het even duren voor de opwinding en de stress van de bruiloft verdwenen is en ze echt rust kunnen nemen. Voor anderen vliegt het eerste jaar voorbij. Hoe dan ook: nu al het geregel achter de rug is, hebben jullie lekker de tijd voor elkaar. Probeer een routine te vinden samen, daar krijg je rust van.


Lees ook Een goede relatie in 15 minuten per dag? Lees de tips!

Financieel plan maken


Niet de leukste taak, maar wel een nodige: samen kijken naar jullie financiën. Nu jullie getrouwd zijn en samen een toekomst willen opbouwen, is het belangrijk om te weten hoeveel geld er omgaat in jullie gezin. Zo kunnen jullie ook doelen stellen voor later. Waar gaan jullie op focussen? Zijn er nog schulden die moeten worden afbetaald of kunnen jullie al een leuk spaardoel opzetten?


Eerste feestje als getrouwd stel


Nodig vrienden en familie uit voor een feestje bij jullie thuis. Het eerste feestje als getrouwd stel. Dit is een goede manier om jullie relatie met anderen te versterken of misschien wel te herstellen, mocht het een beetje in verval zijn geraakt door de drukke periode voorafgaand aan jullie bruiloft.

Lees ook Wat is het geheim van een goed huwelijk?

Wees lief voor elkaar


Het eerste jaar huwelijk schijnt het meest zware te zijn. Dat komt omdat veel stelletjes verwachten dat ze in het eerste huwelijksjaar weer helemaal verliefd zijn, terwijl het eigenlijk niet anders voelt dan toen ze ongetrouwd waren. Doe leuke dingen met elkaar, stel niet te hoge verwachtingen en denk vaak terug aan de bruiloft, dan heb je dat bruiloftsgevoel zo weer te pakken.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation