Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De zwarte trouwjurk, durf jij?

Het is waar, een zwarte trouwjurk is een gewaagde keuze. Maar het kan ook een hele goede keuze zijn, want zwarte trouwjurken hebben voordelen tegenover witte trouwjurken. Zwart kleedt mooi af, een vlekje zie je minder snel en de kleur zwart is mysterieus en sexy.

Zwarte trouwjurk van kant & tulle


Je hoeft niet volledig zwart te gaan natuurlijk, er zijn heel veel zwart-witte trouwjurken die werkelijk stunning zijn. Bovendien lijkt een goede combinatie van zwart en wit in één kledingstuk tegenwoordig erg hip te zijn onder vrouwen. Grote vlakken zwart en wit wisselen elkaar met strakke lijnen af, waardoor het vrouwelijke lichaam erg mooi uitkomt. Een combinatie van nuance en accent maken elke zwart-witte trouwjurk een prachtig alternatief.

Je kan ook kiezen voor een zwarte dot in je jurk


Een rustige, grote zwarte dot of juist kleine stipjes. De zwarte trouwjurk komt net als alle andere jurken in vele soorten en maten. Er zit gegarandeerd iets tussen voor jou! Om je op weg te helpen hebben we een aantal goede bruidswinkels op een rijtje gezet op onze website, neem gerust eens een kijkje.

Lady in black


Wie kent het nummer ‘Lady in Red’ van Chris de Burgh niet? Zo niet, schaam je en ga luisteren! Het is één van de meest populaire bruiloftsnummers. Een nummer gewijd aan een prachtige rode jurk. Dat kan ook over een zwarte trouwjurk gaan, of een witte, of een paarse… Je snapt het idee. De jurk doet ‘t ‘m! Het wordt steeds populairder om je als bruid te onderscheiden van alle andere bruiden die bestaan en om in plaats van voor een witte jurk te kiezen, eens voor een zwarte trouwjurk te gaan.

Veel winkels bieden een groot aanbod zwarte trouwjurken aan


Pin jezelf niet vast op de kleur, maar op de vorm: als een bepaalde vorm jurk helemaal geweldig staat, dan kan je meestal die jurk ook wel in zwart laten maken.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation