Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De trouwring, een pracht van een sieraad!

Trouwringen, één van de mooiste dingen van trouwen. Het uitzoeken van de ringen is dan ook een spannend moment! Er is tegenwoordig zoveel keuze dat professionele hulp vaak wordt ingeschakeld bij het personaliseren van de ringen.

De goudsmid: ultieme expert in trouwringen


De goudsmid is het ideale adres wanneer je bijzondere ringen wil aanschaffen. De goudsmid weet als geen ander wat er te krijgen is qua ringen in de markt, maar kan ook nog eens een geheel nieuwe ring ontwerpen. Speciaal voor jullie! Het ontwerpen van nieuwe ringen is tijdrovender dan ringen uitzoeken die al bestaan. Probeer zelf al een aantal dingen voor te bereiden, zoals de vorm van de ring en steen, kleur en materialen. De goudsmid weet dan wel raad met jullie wensen!

Eindelijk, we gaan een trouwring passen!


Oké, de jurk uitzoeken is ook heel erg leuk, maar het voelt toch wel extra speciaal als het moment is aangebroken waarop jullie de trouwringen gaan uitzoeken. Een hele dag speciaal in het teken van de trouwring. De jurk en het pak dragen jullie maar één keer, maar de ringen zullen elke dag schitteren aan jullie vingers en symboliseren de liefde voor elkaar. Een belangrijke keuze dus!

Op naar de juwelier


Waar kan je beter beginnen met de zoektocht naar jullie ringen dan bij de juwelier? Hoewel internet een goede tweede optie is qua oriëntatie, is de juwelier toch het beste adres om ook ringen te passen. Niet geheel onbelangrijk, een goed passende ring. Bovendien kan de juwelier ook advies en informatie geven en eventueel ringen aanpassen qua formaat en stenen. Daarnaast zorgt het bezoekje aan de juwelier voor dat echte trouwgevoel. Dat vind je op internet niet!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation