Dé tips voor een curvy bruidsjurk

Heb je mooie curves en ga je op zoek naar een trouwjurk? Lees dan eerst dit artikel voor de beste tips!

Fotocredit: Watters trouwjurken| FashionStock.com | Shutterstock.com

Een bruidsjurk voor de vollere bruid


Niet iedereen heeft maatje 36. Sterker nog: de meeste vrouwen hebben dat niet! Heb je mooie rondingen, dan wil je die vast perfect laten uitkomen. En iedere vrouw heeft wel een aspect van haar eigen lichaam waar ze liever niet de aandacht op legt. Wie forsere armen heeft, kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een jurk met mouwen. En een mermaid trouwjurk kleed in zijn geheel af. Wil je de aandacht juist op je volle boezem vestigen, dan is een jurk met een sweetheart halslijn heel geschikt. Hoe dan ook: voor ieder lichaam is dé perfecte jurk te vinden. Laat je goed voorlichten in de winkel en geef aan over welk aspect van je lichaam je wat onzeker bent. Met een jurk die bij jou past, zul je het beste stralen!


Fotocredit: Watters trouwjurken| FashionStock.com | Shutterstock.com

Idee: een grote maten bruidsjurken outlet


Een curvy bruidsjurk hoeft niet per se heel kostbaar te zijn. Er zijn speciale outlets voor bruidsjurken in grote maten. En er zijn ook speciaalzaken die zich hebben toegelegd op trouwjurken voor een plus size.

Tip: een plus size trouwjurk huren


Vind je het zonde om duizenden euro’s uit te geven aan een trouwjurk? Denk er dan eens aan om een plus size trouwjurk te huren. Het geld dat je bespaart, kun je immers gebruiken om een ander onderdeel van de bruiloft te bekostigen. Vanaf zo’n 150 euro kun je al een trouwjurk huren; die prijs kan tot zo’n 500 euro oplopen. Wel moet je vaak borg betalen, die je terugkrijgt als de jurk onbeschadigd retour gaat. Denk er wel over na dat het vaak niet mogelijk is om grote aanpassingen aan de jurk te doen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation