De mooiste quotes voor je bruiloft geloftes

Een mooie gelofte heeft een hele lieve of romantische uitspraak erin. Het schrijven van je geloftes is dan ook best spannend en het uitspreken ervan is helemaal eng. Hoe schrijf je nu een geweldige gelofte met een zinderende quote erin die iedereen doet smelten? Wij helpen je op weg met tips.

De mooiste quotes voor je bruiloftsgeloftes

Lieve quotes in de geloftes


Een sterke quote in je geloftes maakt dat het uitwisselen van jullie geloftes een moment wordt om nooit te vergeten. Laat de bruiloftsgasten een traantje wegpinken door één van deze romantische quotes te gebruiken in je geloftes:

• Van je laten houden geeft je kracht, van iemand houden geeft je moed.

• Om te branden van verlangen en het stil te houden is de grootste straf die we onszelf kunnen geven.

• Het huwelijk staat voor de hoogste vorm van liefde, trouw en toewijding, want nu worden twee mensen meer één dan ooit tevoren.

• We zullen nooit te oud zijn om elkaars handen vast te houden. Elke dag zal ik je vertellen hoeveel ik van je hou. Nooit zal ik je voor lief nemen. En elke nacht zal ik je een nachtzoen geven, omdat het er nooit genoeg zullen zijn.

• Er zullen veel dingen veranderen in ons leven samen. Onze omgeving, ons huis, onze familie. Wat nooit verandert is dat we samen zijn, en dan komt alles wel goed.

Oprechte geloftes uitspreken

Oprechte geloftes uitspreken


Weet je geen mooie quote om in je gelofte te verwerken? Dat geeft niets. Een oprechte gelofte zal veel indruk maken op de bruiloftsgasten en, het meest belangrijk: op je verloofde. Laat je hart spreken en wees niet bang om een traantje te laten gaan, dat maakt het alleen maar mooier. Het is ook altijd leuk om een klein verhaaltje te vertellen, bijvoorbeeld hoe je je voelde toen je jouw partner voor het eerst zag. Een mooie herinnering die heeft geleid tot het moment waarop jullie met elkaar trouwen. Super romantisch!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation