Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De mooiste ballonnenboog voor je bruiloft & ballonnen decoratie foto voorbeeld ideeën

Ballonnen kunnen een sfeervolle én stijlvolle manier zijn om jouw bruiloftslocatie te decoreren. In dit artikel doe je inspiratie op hoe dat eruit kan zien.

Ballonnen decoratie-ideeën voor je bruiloft

Met ballonnen kun je zowel qua kleur als vorm variëren voor een mooi, sfeervol geheel. Maar als je liever kiest voor één enkele kleur hoeft dat zeker niet saai te zijn! Je ziet hier een aantal voorbeelden hoe bijzonder en romantisch dat eruit kan zien.
Ga naar Flow Balloons al 4 keer uitgeroepen tot Eindhovens beste ballonnen bedrijf

Hoe maak je een boog van ballonnen?

Een mooie boog van ballonnen maken is makkelijker dan je denkt. Het frame van de boog is een simpele pvc-buis van de bouwmarkt. Maak nu allemaal groepjes van vier ballonnen. Bevestig de ballonnengroepjes aan de boog, netjes dicht naast elkaar zodat je niets meer van de buis ziet.
Ga naar Tirimba Balloons & Magic gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties, ballonfiguren en het goochelen met ballonnen

Hoeveel kost het om een ballonnenboog te laten maken?

De prijs voor een ballonnenboog is, logischerwijs, afhankelijk van de grootte van de boog en wat voor soort ballonnen je kiest. Gemiddeld ben je voor een ballonnenboog voor een enkele deur zo’n honderd euro kwijt. Maar de prijzen wisselen, dus ga zelf op zoek naar wat je wil en vergelijk eerst online goed de prijzen.
Ga naar Time to Party van balloncreaties tot volledige locatie versieringen

Heliumballonnen voor je bruiloft

Heliumballonnen zijn er in alle soorten en maten. Met tekst erop, gevuld met confetti of in een megaformaat… je kunt het zo gek niet bedenken. Met dit soort ballonnen kun je echt voor een eyecatcher zorgen, bijvoorbeeld op de feestlocatie.
Ga naar Ballonnen en Meer voor elke gelegenheid een ballon

Ballonnen combineren met andere materialen

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar ballonnen ter decoratie te gebruiken. Combineer de ballonnen ook eens met andere materialen, zoals veren, lampionnen of wat groen. Stijlvol en verrassend! Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation