De laatste bruidsmake-up trends voor dit seizoen

Of je nu een natural beauty bent en niet veel op je gezicht wilt smeren, of er juist van houdt om flink uit te pakken met make-up… Op je trouwdag wil je natuurlijk sowieso het mooist voor de dag komen. Met de laatste make-up trends voor dit seizoen, straal je zeker!

De laatste bruidsmake-up trends voor dit seizoen

Rode lippen


Rood is de kleur van de liefde. Dat komt mooi uit, want dit seizoen mogen rode lippen weer. Een echte eyecatcher!

Kleurige eyeliner


Durf een uitgesproken look te creëren met kleur. Een eyeliner in een stevige kleur trekt alle aandacht automatisch naar je ogen. Kobaltblauw of felrood, het mag dit seizoen uitgesproken zijn. Zelfs neonkleuren zijn terug van weggeweest en de trend in make-upland.

Veel blush

Veel blush


Blush zorgt voor een gezonde tint op de wangen. Ben je wat bleek van jezelf, dan kun je met blush net wat meer kleur in je gezicht brengen. Dit seizoen is de trend om nét wat meer blush aan te brengen dan voorheen: breng het rijkelijk aan op je wangen en slapen voor een trendy look.

Meer natuurlijk


Het draait altijd om balans. Met felrood gestifte lippen en sprekende ogen, mogen je nagels wel iets minder de aandacht trekken. Kies dit seizoen daarom voor nude nagellak met een subtiele glans.


Wit


Ben je sowieso niet zo van de kleur maar wil je tóch trendy voor de dag komen? Ga dan voor witte oog make-up. Helemaal van nu!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation