De farm wedding: zoek jij een leuke boer?

Nu Boer Zoekt Vrouw helemaal hot is, zijn farm weddings ook razend populair – al zijn ze dat eigenlijk altijd wel geweest. Een farm wedding is niets anders dan trouwen op een boerderij, wat voor een soort boerderij maakt niet uit. Het gaat erom dat je geniet van de natuur en het bedrijf gebruikt als prachtig decor voor je bruiloft!

Dieren op de farm wedding


Als je trouwt met een boer, dan heb je eigenlijk al een ideale trouwlocatie te pakken: jullie eigen farm! Er is genoeg ruimte en ook voor de trouwfoto’s zijn er allerlei mogelijkheden.


Denk alleen al eens aan alle dieren, die kunnen allemaal model staan voor jullie fotoshoot. Ook een roestige tractor, een verlaten weiland, een lege stal of een mooie kas (prachtige lichtinval!) zijn perfecte plekken voor de loveshoot tijdens jullie bruiloft. Ga met je paard op de foto of neem de erfhond mee naar een mooie plek in de wei van de koeien.

Boerderij als trouwlocatie


Als jullie samen een boerderij hebben, is het niet moeilijk om deze om te toveren tot een mooie trouwlocatie, al kun je wel wat hulp daarbij gebruiken vanwege de omvang van het project. Onderschat niet hoeveel voeten het in de aarde heeft, want je moet bijvoorbeeld ook een slecht-weerplan hebben. Trouwen in je eigen weiland is een mooi idee (pas ook voor koeienflatsen), maar als het typische Nederlandse weer niet zo mooi blijkt te zijn, zorg dan dat je ook in een schuur of in een grote stal terecht kunt. Misschien is het handig om beide locaties sowieso klaar te maken. Een extra ruimte is nooit weg op je bruiloft!

Catering op de farm wedding


Sommige boerderijen in Nederland zijn al officiële trouwlocaties, maar als je op je eigen boerderij wil trouwen, zul je enkele zaken moeten inhuren, waaronder de catering. Wat misschien wel leuk is, is om je eigen producten te verwerken in het huwelijksdiner. Verbouw je groenten of fruit? Gebruik dat! Op die manier is je bruiloft in één klap super origineel.

Geschreven door Sanne van Bortel
Trouwen op een camping


In eerste instantie klinkt het een beetje vreemd, maar er zijn echt hele leuke manieren om heel hip op een camping te trouwen. Huur bijvoorbeeld een complete minicamping af voor het trouwfeest. LEES MEER...
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation