Bruidslingerie & shapewear voor de bruid | Trouwjurk

Onder jouw trouwjurk hoort natuurlijk mooie en goed passende bruidslingerie. Jouw zoete geheim. Onzichtbaar voor iedereen en onmisbaar voor een super vrouwelijke look. Wordt het een corset, een torselet of shapewear? Ook bij jouw zoektocht naar perfecte bruidslingerie helpen wij je graag op weg!

Torselet, corset of shapewear


Een torselet zorgt voor de ideale pasvorm van je trouwjurk en corrigeert waar dat nodig is waardoor je trouwjurk perfect op de taille valt. Door de baleinen in het torselet blijft je rug wat rechter. Een corset lijkt op een torselet, maar zit veel strakker. heb je veel minder ruimte en rust op de taille. Ook is de corrigerende werking sterker dan bij een torselet. Shapewear,ofwel corrigerende ondermode, accentueert de juiste vormen en zorgt ervoor dat de mindere punten niet zo opvallen. Shapewear is speciaal geweven waardoor onder je trouwjurk alles glad wordt. Daarom is shapewear ideaal onder een nauwsluitende bruidsjurk.

Kousen en kousenbandjes


Het is traditie om onder je bruidsjurk kousen en kousenbandjes te dragen. Kousen en kousenbandjes zijn er in verschillende kleurencombinaties, passend bij de kleur van je verdere bruidslingerie. Kousen zijn er met gladde en kanten bovenranden.

Pim Kisjes
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation