Welke.nl

Breid je trouwring uit met diamanten

Upgrade je trouwring bij elke bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Bij het vieren van een jubileum kan je jouw trouwring uitbreiden met een steen of een extra ring. Veel stelletjes geven elkaar iets moois op speciale dagen, dus waarom zou je niet het mooiste wat je hebt upgraden?

Trouwring upgraden bij jubileum


Je kunt maar een beperkt aantal sieraden dragen op je lichaam en de trouwring is één van de weinigen die je altijd bij je draagt. Op verjaardagen of jubilea geven stelletjes elkaar vaak een sieraad cadeau. Dit kan ook een upgrade van je trouwring zijn. Zo raak je nooit uitgekeken op je trouwring, want het ontwerp verandert naarmate jullie leven vordert. Een eerste kindje gekregen? Laat er een klein steentje bij zetten. Tien jaar getrouwd? Kies voor een extra ringetje. Deze kun je om dezelfde vinger dragen en is tegenwoordig hartstikke hip en elegant. Elke belangrijke gebeurtenis voor je man en jezelf zie je terug in jullie trouwringen.

Onderdelen trouwring vervangen


Wil je niet je trouwring uitbreiden, maar laten aanpassen en sommige onderdelen vervangen? Vraag dan altijd om de onderdelen die je niet (meer) gebruikt en laat ze taxeren bij een juwelier. De waarde van de onderdelen kunnen helpen met het betalen van de nieuwe elementen van je ring. De kans is groot dat de juwelier waar je jouw ring laat aanpassen de onderdelen die eruit gaan wil kopen.

Goede papieren bij diamant


Als je van plan bent om de originele ring te uitbreiden of aan te passen, is het belangrijk om de juiste papieren bij de diamanten te houden. Deze papieren tonen de echtheid van de stenen aan en daarmee een groot deel van de waarde van de diamanten. Als je ooit een diamant wil verwisselen of verkopen, heb je deze papieren weer nodig. Laat dus altijd je ring aanpassen bij een betrouwbare juwelier en vraag altijd om een bewijs van echtheid van de diamanten.

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation