Bloemen voor de bruidskinderen | bruidsmeisjes boeket

Bruidsmeisjes of bruidskinderen die boeketjes dragen die er net zo uitzien als jouw bruidsboeket, hoe mooi is dat? Natuurlijk zijn er kleine verschillen, zoals de vorm en het formaat. Het bruidsboeket is immers de eyecatcher van de dag. Wat kan dan wel en wat niet?

Bruidsmeisjes


De (volwassen) bruidsmeisjes dragen meestal een jurk in dezelfde kleur – maar nooit in het wit! - en soms ook in hetzelfde model, dat past bij de bruidsjurk. Voor de finishing touch dragen ze een boeketje of polscorsage in de stijl van het bruidsboeket. Kies voor de eenheid en het totaalplaatje boeketjes of polscorsages in dezelfde kleur als je bruidsboeket.

Bruidskinderen


Bruidskinderen zijn zo vertederend! Je kunt zowel meisjes als jongens voor deze belangrijke taak vragen, de meeste kinderen vinden het heel erg leuk om te mogen doen. Bij de meisjes, de bloemstrooiers, staat een polscorsage of een miniboeketje in de stijl van je bruidsboeket heel erg mooi. Ze dragen vaak ook een bloemenmandje met zich mee waaruit ze bloemen halen om voor jullie uit strooien. De jongens kun je vragen of ze de belangrijke taak als ringendrager op zich willen nemen. Net als de volwassen mannelijke gasten kunnen de jongens ook een corsage dragen, maar dan kleiner en passend bij hun lengte en leeftijd.

Pim Kisjes
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation