Bloemen & bruidstaarten | Bruidstaart voorbeelden

Een goede taartdecoratie geeft de bruidstaart een extra dimensie. De taart is zo mooi, dat je ‘m eigenlijk niet wilt aansnijden. Bloemdecoraties op taarten zijn al heel lang intens populair, vooral op bruiloften.

Bloemen op je bruidstaart


Bankerbakkers zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige bruidstaarten die ook nog eens heerlijk smaken. Een echt kunstwerk maken van een taart is voor hen standaard werk, maar wel altijd een uitdaging.


Als je bijvoorbeeld een bruidstaart met bloemen wilt hebben, kan je kiezen voor echte bloemen, eetbare bloemen, niet-eetbare nepbloemen, bloemblaadjes, ga zo maar door. Het maakt voor de bakker niets uit, als professional kan hij of zij overal mee werken. Schroom niet om speciale wensen door te geven, bijvoorbeeld een specifieke bloem die je graag terug wilt zien op jouw taart.

Bruidstaart beschilderen


Een artistieke uitdaging voor het bedrijf dat jouw bruidstaart gaat produceren, maar wel een hele mooie: het beschilderen van de bruidstaart. Als je bloemen op je taart wilt, hoeven dit geen echte bloemen te zijn. Het hoeven zelfs geen kunstbloemen te zijn of eetbare bloemblaadjes. Bloemen kan je heel goed op de taart laten schilderen.


Geschilderde bloemen op de bruidstaart lijken levensecht, of juist sprookjesachtig, wat jij maar wilt. Handig, want ze bederven niet en ze kunnen ook niet eraf vallen. Elke denkbare bloem kan geschilderd worden, of deze nu werkelijk bestaat of niet. Ideaal!

Bloemen horen bij de bruiloft!


Bij een bruiloft horen bloemen, dat is al decennia zo. Echte bloemen, te beginnen bij die in je hand, maar ook op de tafels, misschien wel in je haren en op je jurk, aan de polsen van de bruidsmeisjes, aan de revers van de bruidsjonkers, zelfs op het toilet vind je bloemen op een bruiloft. Waarom dan niet ook op de bruidstaart? Bloemen zorgen voor een romantisch en liefdevol gevoel en daar draait het natuurlijk om op bruiloften!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation