Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bezegel je liefde met een love tattoo

Niets is romantischer dan een mooie love tattoo laten zetten voor de liefde van je leven. Een tattoo is voor eeuwig, dus het is belangrijk dat je zeker weet wat je wil en waar je de tattoo wil.

Welke tekst op tattoo?

Een liefdestattoo gaat vaak gepaard met een mooie, betekenisvolle tekst. Mensen kiezen vaak voor een mooie quote, een deel van een songtekst of een uitspraak die alleen hun partner en zijzelf snappen. Een datum wordt ook vaak gebruikt in de love tattoo, zoals de datum waarop jullie elkaar hebben ontmoet, de eerste kus of de dag van het aanzoek. Ben je al getrouwd? Dan is de datum van jullie trouwdag ook een hele mooie aanvulling op jouw love tattoo.


Lees ook Bruidsfotografietips: tattoo’s fotograferen


Love tattoo laten zetten

Het ontwerp is natuurlijk helemaal aan jezelf. Bij liefdestattoo’s worden vaak warme kleuren en zachte vormen gebruikt. Denk aan rode hartjes, een Cupido-plaatje of het woord ‘love’ in mooie krulletters. Een partner-tattoo is een andere vorm van de love tattoo. Bij partner-tattoo’s kun je denken aan een pijl en een roos, twee harthelften die samen één vormen, een sleutel en een slot, klavertjes vier of andere identieke tattoo’s die duidelijk maken dat jullie bij elkaar horen.

Pijnlijkste plekken voor een tattoo

Als je het design al hebt uitgedacht, moet je nog beslissen op welke plek je graag een tattoo zou willen laten zetten. De pijnlijkste plekken kan je misschien beter vermijden, al zijn dat soms wel heel romantische en mooie plekken voor een tattoo (al zouden we nooit een tattoo op ons hoofd of in onze oksel nemen).


Lees ook Ideeën voor een liefdestatoeage


Dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten:

- De ribbenkast;
- Het hoofd;
- Het dijbeen;
- De arm of elleboog;
- Voeten en enkels;
- Binnenkant van de pols;
- Hand of vingers;
- De oksels.

Hebben jullie een love tattoo laten zetten? Stuur ons via Facebook een foto, we willen ze heel graag zien!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation