Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Beste gezichtsbehandeling voor de bruiloft

Vanaf het moment dat je ten huwelijk bent gevraagd, is het verstandig om te denken aan een beautybehandeling van je gezicht. Een schoonheidsritueel kan je het beste zo vroeg mogelijk starten, want je huid moet eraan wennen. Wij vertellen je welke gezichtsbehandeling je het beste kunt nemen voor je bruiloft, zodat je straalt op de grote dag!

Reinigingsroutine voor perfecte bruidsmake-up


De goede basis voor elke make-up is een grondige reiniging. Het oppervlak waarop jij make-up aanbrengt, moet natuurlijk wel egaal en schoon zijn. Voor de bruidsmake-up gaat het een stapje verder dan een wattenschijfje met tonic over je gezicht halen. Een diepgaande reiniging, bij voorkeur wekelijks, laat je huid na enkele weken veel meer stralen. Je huid ziet er veel gezonder uit. Een diepgaande reiniging bij de schoonheidsspecialist zal onder andere bestaan uit het schoonmaken van verstopte poriën en de huid een extra boost geven met verschillende serums.

Nieuwe schoonheidsroutine


Voordat je zomaar een nieuwe schoonheidsroutine aanneemt, is het belangrijk om advies te vragen van een schoonheidsspecialist die jouw huid kent. Een dergelijke nieuwe routine kun je ook niet een week voor de bruiloft starten, want je huid moet wennen aan de nieuwe behandeling en na één sessie zul je ook nog niet veel verbetering zien. Als je dus iets geheel nieuws wil proberen, wacht daar dan mee tot na de bruiloft.

Zuurstofmasker en hydrateren


Nadat je de beginfase hebt gehad van de nieuwe beautyroutine, namelijk het reinigen, is het belangrijk dat jouw huid goed gehydrateerd wordt en blijft. Als je in de zomer trouwt, wanneer het weer vaak warm, zonnig en droog is, heeft je huid meer hydratatie nodig. Dit geldt natuurlijk ook voor de buitenlandse bruiloft in een droog klimaat. Vertel je schoonheidsspecialiste zoveel mogelijk details over je bruiloft, met name de periode waarin je trouwt en de locatie waarop je trouwt. De schoonheidsspecialiste weet dan wat ze moet doen in de maanden voor je bruiloft. Je huid krijgt dan een boost van vitamine C, waardoor je duidelijk verschil ziet in de helderheid van je huid. Na de beautybehandeling ben je helemaal ready om te shinen op je bruiloft.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation