Aanzoek doen op basis van je sterrenbeeld

Wil je de grote vraag stellen aan je liefje, maar zit je verlegen om gave ideeën voor je aanzoek? Check dan eens je sterrenbeeld of die van je partner, want bij elk sterrenbeeld past weer een ander soort aanzoek.

Op één knie gaan


Een aanzoek doen is spannend, maar ook heel erg leuk. Je bent vrij om het aan te pakken zoals je wil, en dat biedt veel ruimte om er echt iets speciaals van te maken. Aan de andere kant kan het ook voor prestatiedruk zorgen; is mijn aanzoek wel goed/mooi/romantisch/spectaculair genoeg? Wij helpen je een handje door je te vertellen welk aanzoek goed bij jouw sterrenbeeld past. Check hieronder je sterrenbeeld en het bijhorende aanzoek!


♥ Aanzoek sterrenbeeld Ram.
Een Ram heeft een sterke eigen wil, dus het betrekken van je partner in het complot (zonder dat hij of zij iets weet) kan nog een beste opgave zijn. Houd het aanzoek simpel, maak het speciaal door het te verweven met jullie dagelijkse routine. Zo loop je weinig kans dat je partner door heeft dat er iets speciaals staat te gebeuren.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Stier.
De Stier is koppig en praktisch en houdt er niet van om dingen te doen die erg opvallend zijn. Een aanzoek dat intiem is met zo weinig mogelijk getuigen is het perfecte aanzoek voor een Stier.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Tweelingen.
Tweelingen zijn gek op sociale gelegenheden, dus de kans is groot dat ze het aanzoek direct willen delen met vrienden en familie. Plan een groots diner, doe het aanzoek tijdens het dessert en ga daarna de stad in om het met z’n allen te vieren.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Kreeft.
Kreeften zijn soms een beetje onvoorspelbaar, dus zorg dat je vlak voor je het aanzoek wil doen goed peilt hoe je partner zich voelt. Ze zijn gek op romantiek en verrassingen, dus overval je partner met alle romantische gebaren die je kunt bedenken en stel dan de grote vraag.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Leeuw.
Leeuwen zijn gepassioneerd en hebben veel energie. Ze voelen zich graag gewild en gewaardeerd. Het ideale aanzoek is romantisch en met een aandenken dat je nog jaren kunt bewaren, bijvoorbeeld een hele lieve brief. Qua openbaarheid vinden Leeuwen het niet erg om gezien te worden, maar houd het bij een aanzoek in een restaurant of een park.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Maagd.
Maagden zijn nuchter en soms een tikje gereserveerd, ze houden absoluut niet van grote gebaren of veel aandacht. Wat ze vaak wel zijn, is perfectionistisch, dus ze kans is groot dat ze hun partner al lang verteld hebben hoe het aanzoek eruit moet zien.


♥ Aanzoek sterrenbeeld Weegschaal.
Weegschalen zijn gek op romantiek en hebben waarschijnlijk al heel erg lang gefantaseerd over hun aanzoek. Ze verwachten iets perfects, maar maak je geen zorgen. Boek een weekendje weg, doe leuke dingen samen en laat je door niemand afleiden. Stel de grote vraag tijdens een diner.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Schorpioen.
Schorpioenen houden van avontuur en zijn best actief in hun dagelijkse leven. Voor dit aanzoek moet je out of the box denken. Schakel de hulp in van anderen en zorg dat het aanzoek heel onverwachts aankomt.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Boogschutter.
Boogschutters zijn enthousiast en houden er wel van om een beetje risico te nemen. Daag je partner uit voor een wedstrijdje die je een-op-een kunt doen of juist een bordspel met vrienden. Of je nu wint of verliest, na het spel ben je sowieso verloofd.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Steenbok.
Een perfectionist zoals een Steenbok is soms een beetje moeilijk te pleasen. Toch zijn ze gek op verrassingen en dat kan perfect met een aanzoek. Steenbokken houden wel van traditie, dus hoe je aanzoek ook eruit ziet, vergeet niet om op één knie te gaan.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Waterman.
Watermannen hebben een makkelijk karakter en zijn meegaand. Dat is handig als je een aanzoek aan het plannen hebt, want je hebt nu veel meer ruimte en vrijheid om iets moois te plannen. Verwen je partner een dag, doe samen gekke dingen, voel je weer een kind, en aan het eind van de dag vraag je jouw partner ten huwelijk.
♥ Aanzoek sterrenbeeld Vissen.
Vissen zijn gek op water, dus het is geen gek idee om in je aanzoek een waterelement te verwerken. Ga naar het strand, boek een romantisch boottochtje of pak het groots aan en ga naar Venetië. Zorg wel voor een momentje met privacy, anders vinden Vissen het moeilijk om hun emoties puur te uiten.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation