3x Inspiratie voor oorbellen voor de bruid

Welke oorbellen draag je als bruid? De meeste bruidjes kiezen voor iets speciaals, iets dat ze niet elke dag dragen. Die standaard ringetjes of oorknopjes mogen dus eventjes aan de kant! Maar welke opties zijn er allemaal? Wij geven in dit artikel drie keer inspiratie voor oorbellen voor de bruid.

Luxe oorbellen bruiloft


Zoals we hierboven al even zeiden, kiezen veel bruidjes voor luxe oorbellen voor de bruiloft. Dat mag ook best, want je trouwt immers maar één keer! We snappen dat het verleidelijk is om all-out te gaan, maar het advies is om dicht bij jezelf te blijven. Draag je normaal gesproken hele subtiele oorbellen, dan is het niet handig om op de bruiloft te kiezen voor enorme oorhangers. Als kleine oorbellen goed bij je staan, dan leiden grote oorbellen waarschijnlijk erg af van jouw gezicht en dat zou natuurlijk jammer zijn. Luxe oorbellen voor de bruiloft kunnen overigens prima klein en subtiel zijn. Ga naar de juwelier om je te laten informeren en eens te kijken wat je eigenlijk mooi vindt!

Oorbellen goud


Gouden oorbellen zijn de laatste jaren weer een echte trend geworden. Als je vaak gouden sieraden draagt, dan weet je ook al of goud je leuk staat of niet. Draag je eigenlijk nooit sieraden, dan zijn kleine gouden oorbelletjes hartstikke mooi en subtiel. Je hoeft dan ook geen rekening te houden of het wel matcht met de rest van je sieraden. Ook hier is de tip om het subtiel te houden en niet te kiezen voor hele grote, opvallende sieraden. Less is more!


Bohemian oorbellen bruid


Heb je een bohemian trouwjurk? Dan horen daar natuurlijk bohemian oorbellen bij. Maar wat zijn bohemian oorbellen? De bruid zal dan oorbellen dragen met veertjes of bloemetjes erin verwerkt. Dit kunnen echte veren zijn, maar vaker is het een figuurtje van een veer. De oorbellen zelf kunnen ook veervormig zijn. Bohemian oorbellen zijn vaak versierd met veel figuurtjes en kronkeltjes en kunnen daardoor zowel uitbundig als subtiel zijn. Deze oorbellen vallen zeker meer op dan standaard sieraden. Probeer verschillende uit en kijk wat mooi bij de rest van je bruidskleding past!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation