10 Tips voor meer romantiek

Een romantisch gebaar kan heel klein zijn en soms mag je ook wel eens wat meer moeite doen voor je geliefde. Of ben je juist een hopeloze romanticus en kan je wel wat tips gebruiken zodat er meer romantiek in jullie relatie komt? Laat je inspireren...

Tips voor romantische activiteiten en uitjes


Veel vrouwen (en stiekem ook heel veel mannen) vinden het romantisch als je moeite voor iemand doet. Een uitstapje regelen of een leuke activiteit met elkaar ondernemen wordt in een handomdraai romantisch.

Denk bijvoorbeeld aan:


♥️ Koop een kaartje voor zijn/haar lievelingsfestival
♥️ Verras hem/haar met een verrassingsetentje bij zijn/haar favo restaurant
♥️ Neem hem/haar mee voor een picknick in het park
♥️ Maak ontbijt op bed voor hem/haar, toetje zelf in te vullen...

Zoals je ziet kunnen romantische gebaren zowel binnenshuis als buitenshuis uitgevoerd worden. Het verschilt per persoon wat zij romantischer vinden: sommige mensen vinden het niet fijn om intiem te zijn in het openbaar en anderen smullen er juist van als zoveel mogelijk mensen zien hoe verliefd ze zijn. Overigens kan je ook samen dansles of kookles nemen of simpelweg eens mooie bloemen kopen. Leuk & romantisch!

Tips voor romantische cadeautjes


Er zijn bepaalde cadeautjes waarvan de romantiek zeker op gang komt en dan hebben we het niet over een doosje chocolade of een knuffelbeertje. Voor de ultieme romantische lovers, zie hier cadeautjes die gegarandeerd romantiek teweeg brengen:

Workshop dansen


♥️ Mooie lingerie. Dit geldt voor zowel mannen en vrouwen
♥️ Een weekendje weg in een romantische setting
♥️ Een spannende workshop met z’n tweeën
♥️ Romantisch etentje met heerlijke cocktails
♥️ Rozenblaadjes die de weg wijzen naar een cadeau of naar de gedekte tafel. Super romantisch!

Het belangrijkste is misschien wel dat je laat zien dat je graag moeite doet voor je liefje. Dat wordt altijd het meest gewaardeerd! Enneh, elkaar eens diep in de ogen kijken en zeggen dat je van elkaar houdt werkt ook nog steeds heel goed hoor...

Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation