Welke.nl
Huwelijkscadeau

Wat geven wij het bruidspaar?

Als een trouwkaart bij je op de deurmat ploft is een van de eerste vragen: wat geven wij het bruidspaar? Voor naaste familie is die vraag meestal nog wel te beantwoorden, maar voor vrienden en kennissen kan dat best een zoekplaatje worden.

lees verder

Huwelijkscadeau

Laat je inspireren

Huwelijkscadeaus bewaren tijdens de receptie

Wanneer je alleen envelopjes verwacht op je bruiloft, is een leuke doos afdoende. Maar waar laat je al die andere cadeaus?

De leukste tips en huwelijkscadeau's voor het bruidspaar to be

Zeker als jullie al samen of op jezelf wonen zul je voor je huis al veel spullen hebben. Maar ook als dat niet zo is, is het handig om te voorkomen dat je iets cadeau krijgt dat jullie al hebben. Dat is ook niet leuk voor de gevers.

Leukste bruiloftscadeautjes voor onder de € 100,-

Een bruiloftscadeautje uitzoeken voor de bruid en bruidegom is niet altijd even gemakkelijk, vooral als je voor een minder groot budget iets moet zien te vinden. Ook voor bruid en bruidegom is het belangrijk om een wensenlijst samen te stellen met verschillende prijsklasses.

Waardevolle trouwgeschenken

Een dag vol liefde, vreugde en geschenken. Hoe regelen jullie eigenlijk je wensenlijst? Trouwen jullie in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden? En is er al nagedacht over de inboedelverzekering? Al die geschenken zijn toch wat waard!

Op huwelijksreis? Zo check je of jullie suite schoon is

Je kijkt er maanden naar uit, en eindelijk is het zover: jullie gaan op huwelijksreis. Of je nu helemaal afreist naar de Malediven of lekker dichtbij naar Terschelling gaat: in ieder geval wil je dat de bruidssuite spic en span is. Je kunt vanaf nu checken of je kamer écht schoon is!

Cadeau voor de huwelijksreis

Ga je zelf trouwen of gaan goede vrienden van jullie trouwen? Dan is een cadeau voor de huwelijksreis altijd een leuk idee. En nuttig ook! Probeer te informeren waar je vrienden naartoe gaan op huwelijksreis en koop iets dat bij de bestemming past. Wij hebben alvast wat leuke ideetjes!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation