Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Gelegenheidskleding in gemeente Oisterwijk

Stijlvol aanwezig

Normaal gesproken verschijnen bruiloftgasten in passende kleding. Het kan echter zijn dat jullie een bepaalde dresscode in de uitnodiging hebben vermeld. Zoals tenue de ville, smart casual, jacquet, cocktail of black of white tie.

Wil je dat jullie huwelijksdag een bepaalde stijl uitstraalt dan is het helemaal niet gek om een dresscode te vermelden. Sterker, je doet jullie gasten er een plezier mee. Ze verschijnen daarom allemaal in een bepaald type kleding met minder risico dat ze ‘over dressed’ of -vaak nog erger- ‘under dressed’ zijn.

Gelegenheidskleding tips
Vinden jullie een dresscode belastend voor jullie gasten omdat die misschien geld moeten uitgeven voor de aanschaf van een kostuum, jacquet, cocktail- en/of avondkleding? Misschien is het dan een goed idee om ze eerst even naar hun mening te vragen. Dat voorkomt vervelende verrassingen. Bovendien kan gelegenheidskleding ook overal in het land gehuurd worden, wat natuurlijk flink op de kosten bespaart.

Gelegenheidkleding voorbeelden
Veel bedrijven die gelegenheidskleding verhuren, verhuren daar bovendien vaak accessoires als bolero’s, boa’s, stola’s, etc. bij. Dat schept tevens mogelijkheden om jullie bruiloft een bepaald thema mee te geven waarvoor gasten zich compleet kunnen aankleden, zonder dat het onbetaalbaar wordt. Hoe dan ook, een voorgeschreven dresscode biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Voor jullie zelf en voor jullie gasten.

 

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation