Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lizette Welgraven Trouwambtenaar Ik ben een creatieve, artistieke, empathische duizendpoot.

Vraag informatie aan
Wageningen / Landelijk

Wat leuk dat jullie gaan trouwen!

Ik ben Lizette Welgraven, 53 jaar en woonachtig in Wageningen. Ik ben een creatieve, artistieke, empathische duizendpoot. Van oorsprong coach en organisator. Ik heb een passie voor verbinding maken en behouden.Daarnaast beschik ik over een behoorlijke dosis humor en probeer ik deze samen met mijn oog voor detail en verbinding het bruidspaar te raken. Kortom, soms met een lach en soms met een traan of beide.

Werkwijze:

Een vrijblijvende kennismaking is de eerste stap. Daarna kunnen jullie tenslotte pas echt zeggen of ik jullie trouwambtenaar mag zijn. Voor die eerste kennismaking kom ik graag bij het bruidspaar op bezoek of plannen we een gesprek bij mooi weer in de buitenlucht. In dat gesprek vertel ik jullie graag alles wat je wil en moet weten. Het benaderen van dierbaren om het bruidspaar heen zorgt voor interactie en betrokkenheid. Dat maakt de ceremonie bijzonder en nog persoonlijker!Als jullie daarna besluiten dat ik jullie mag trouwen bevestig ik de afspraak schriftelijk en volgt er een aanbetaling. Ik kom ongeveer 6 weken voor jullie huwelijksdag bij jullie thuis. We hebben dan een uitgebreider gesprek met elkaar, zo krijg ik een goede indruk van jullie leven samen. Met jullie wensen/eisen en mijn ervaring kunnen we de huwelijksvoltrekking invulling geven.

We bepalen dan het draaiboekje van de ceremonie. In de 6 weken tot het huwelijk krijgen jullie ‘huiswerk’ van mij en benader ik graag dierbaren om jullie heen. Van hen hoor ik graag bijzonderheden over jullie te zodat ik dit in de speech kan verwerken. Dit zorgt ervoor dat ik jullie echt een beetje leer kennen. Het contact met enkele mensen die jullie lief zijn zorgt ervoor dat ik hen kan betrekken bij het verhaal. Op de trouwdag ben ik ongeveer een uur van te voren op de trouwlocatie aanwezig en verzorg ik jullie trouwceremonie, welke meestal zo’n 50 minuten duurt. Heel vaak mag ik aansluitend ook mee toosten op jullie geluk en daarna vertrek ik meestal ongemerkt.

Herbevestiging:

Hoe romantische is het om elkaar eens in de zoveel tijd opnieuw trouw te beloven? Dit is tegenwoordig heel trendy. Jeroen van Koningsbrugge en anderen gingen jullie al voor. Een koperen, zilveren, gouden huwelijk! Waarom dan niet een ceremonie waarbij jullie elkaar opnieuw het 'Ja-woord' geven als bezegeling van jullie liefde! Dit kan bijna overal. Op een feestlocatie, de plek waar de vonk oversloeg, de sportvereniging, het strand bij zonsondergang of bij jullie thuis, bedenk het maar, niets is te gek,bijna alles is mogelijk! Of zijn jullie door omstandigheden al jaren geleden gratis getrouwd of geregistreerde partners van elkaar geworden omdat er bijvoorbeeld onvoldoende financiële middelen waren maar jullie wel wettelijk zaken moesten vastleggen? En hebben jullie nog steeds de wens om te trouwen 'met alles er op en er aan'? Dan is het mogelijk om ceremonieel te trouwen.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Lizette Welgraven Trouwambtenaar
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation