Welke.nl

De trouwringen trends in 2018

Het nieuwe jaar is inmiddels al een tijdje aangebroken en dat brengt een hoop nieuwe trends met zich mee. Ook in trouwringen wereld zijn er een aantal trends opgedoken en als je nu verder leest, ben je up-to-date van deze nieuwe ontwikkelingen.

Elegantie


De trouwringen trends van een bruid zijn zeer uitlopend, maar ze hebben allemaal één overeenkomst. Het verzamelwoord is bij de bruidjes: Elegantie met een vleugje chique, maar toch eenvoudig. En als we nu spreken over een solitaire trouwring, Een gladde smalle ring met één voortreffelijke diamant. Of een memorie trouwring, een ring die ook smal is en meerdere diamanten in zijn eigendom heeft. Ze voldoen beide aan pure elegantie en vrouwelijkheid! De triset is ook zeer populair in de trouwringen wereld en zal de glimlach van de bruid ongetwijfeld breder maken. Want waarom zou je voor één of twee ringen kiezen als je ook voor drie kunt gaan?

Ben je nou niet bang om op te vallen?


Kies voor een échte eyecatcher die ogen zullen verblinden met de sprankeling van vele diamanten. Diamonds are forever!

Stoer


Voor de mannen zijn de trends het tegenovergestelde. Want onder de bruidegoms worden juist stoere trouwringen uitgekozen die iets breder zijn en een flinke uitstraling creëren. We hebben het hier onder andere over de harde edelmetalen zoals titanium die iets donkerder van kleur is en vaak in combinatie met een stoere bewerking. Want wat is er nu stoerder dan carbon of hout dat is verwerkt in uw trouwring?

De perfecte match!


Volgens de trends van 2018 is de perfecte trouwringen match dus elegant voor de bruid en stoer voor de bruidegom. Zo heeft Rozenhof Trouwringen ook rozen ringen, die elegant én stoer zijn door het lieve rozenmotief en het donkere carbon.


En er is dit jaar overigens geen trend op het gebied van de kleur van jullie verbintenis, dus kies lekker wat jullie mooi vinden! Geelgoud, witgoud of toch roodgoud? Alles is mogelijk, zelfs een combinatie van twee kleuren! Dit noemen we bicolor. Voor eventuele (d) ringende vragen, kun je bij Rozenhof Trouwringen terecht.

Rozenhof Trouwringen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation