Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidstaarten & bruidsmeisjes

Je kleine nichtje, neefje of misschien wel je eigen dochter of zoon is natuurlijk het meest schattige bruids- meisje/ jonkertje die je maar kan bedenken.
bruidstaart_trouwen_cupcakes

Hilarische momenten

De kleine schat combineren met een bruidstaart is het perfecte recept voor een leuke fotoshoot in de vorm van een cake- smash. Een klein kind en een bruidstaart zorgen voor super schattige en hilarische momenten, want welk kind kan zo’n prachtige bruidstaart nou weerstaan? De lieverd mag helemaal zelf weten hoe de taart ‘aangevallen’ gaat worden.

fototasch_trouwen_bruidstaart_

Ontspannen trouwfoto’s

Mochten jullie echt ‘all the way’ willen gaan kunnen jullie ook lekker mee doen. Leuke ‘losse’ momenten, op de toch al zo spannende dag, leveren vaak mooie ongedwongen foto’s op.

bruidsmeisjes_bruidstaart_trouwen
Na het smashen is het uiteraard tijd voor even opfrissen een outfit change, een goede reden om een extra jurk te kopen als je het mij vraagt. Plan de shoot net voor het diner in een avondjurk zit je vaak ook net wat lekkerder aan tafel dan in je trouwjurk.

fototasch_trouwen_bruidstaart_2

Kleinere versie van de bruidstaart

Als je het zonde vind om de bruidstaart te laten smashen kan de bakker altijd nog een kleinere versie maken in de stijl van de bruidstaart, zo blijft er ook nog een frisse versie voor de gasten over.

Geschreven door Saskia Baggen

Fotocredits: Fototasch & Droomtaartenfee

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation