Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Partycentrum Chalet Fontaine

In partycentrum Chalet Fontaine te Kaatsheuvel draait alles om onze gasten. Uw wensen staan centraal bij het creëren van een een totaalconcept op maat. Bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of cateringklussen voor ons is geen opdracht is te ingewikkeld of te groot.

Uw trouwdag is niet zomaar een dag, het moet de mooiste dag van uw leven worden. Deze ‘mooiste’ dag vraagt dan ook om een bijzondere locatie. Onze luxe villa is zo ingericht dat deze toegankelijk is voor zeer grote trouwfeesten in de tuinzaal. Daarnaast is er de ruimte in het tuinchalet om een romantische bijeenkomst te realiseren.


Onze villa bestaat uit 3 onderdelen. Het kleinste onderdeel is het hierboven reeds genoemde tuinchalet (tot circa 80 personen). Een erkende locatie voor huwelijksvoltrekkingen, omringd door een prachtig terras, een openhaard, tuin en vijver.


Het tweede onderdeel, de Capettizaal is voorzien van de modernste snufjes. Deze zaal is onze meest gebruikte ruimte voor trouwfeesten tot 200 personen. Een lange bar om al uw gasten te bedienen, een dj-booth en moderne licht- en geluidsinstallaties om van uw trouwfeest een knalfeest te maken!


Onze tuinzaal, een luxe zaal met loungebanken, grote openhaard, decorwanden en lounge verlichting is hét neusje van de zalm. Aangezien deze zaal maar liefst 1000 personen kan onderbrengen geldt er een minimum van 100 personen voor deze zaal.


Chalet Fontaine is niet alleen een bijzondere locatie om uw trouwfeest te vieren. Naast het fungeren als unieke feestlocatie zijn wij ook een erkende locatie voor huwelijksvoltrekkingen. Dit alles maakt Chalet Fontaine een unieke locatie om uw speciale dag nog nét even wat specialer te maken!
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation