Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Onvergetelijke indruk achterlaten bij je gasten? Pocketfold trouwkaarten - Blijkaartje

Het aanzoek is gedaan, de volmondige ‘’ja’’ is uitgesproken, de droomlocatie die jullie in gedachten hadden heeft nog plek op jullie gekozen datum en niets staat jullie bijzondere dag meer in de weg. Tijd om na te denken over de volgende stap: het creëren en verzenden van jullie trouwuitnodigingen. Blijkaartje is dé specialist op het gebied van huwelijksuitnodigingen. Met ons eigen zeer getalenteerde designteam weten we keer op keer de meest fantastische designs neer te zetten die je omverblazen. Ben je op zoek naar de perfecte trouwkaart die je hart verovert en een verpletterende indruk zal achterlaten bij je gasten? Dan hebben wij jouw ‘’perfect match’’ gevonden: een pocketfold trouwkaart van Blijkaartje.

Blijkaartje huwelijksuitnodigingen: een cadeautje om uit te pakken!

Met de pocketfold huwelijksuitnodigingen van Blijkaartje warm je je gasten al helemaal op voordat de trouwerij is begonnen. Het openen van de uitnodiging is namelijk alleen al een feestje! Een trouwkaart in een pocketfold uitvoering is een huwelijksuitnodiging waarbij er gebruik wordt gemaakt van een mapje waar je verschillende losse kaartjes in kunt steken. Naast de uitnodiging zelf, kun je er dus voor kiezen om aanvullende informatie over deze losse kaartjes te verspreiden. Je gasten stuiten bij het openmaken van de uitnodiging dus op verschillende vakjes die ze kunnen openen. Op die manier voeg je een verrassend element toe aan je uitnodiging, waardoor deze nóg specialer en leuker wordt.

Het toevoegen van extra kaartjes is niet alleen een leuke verrassing, maar ook nog eens super praktisch. Het geeft je namelijk extra ruimte op de hoofduitnodiging om meer informatie kwijt te kunnen. Heb je ervoor gekozen om je gasten in eenzelfde kleur jasje te steken door middel van een dresscode en wil je dit extra onder de aandacht brengen? Of wil je bijvoorbeeld een leuke foto toevoegen aan je aankondiging zonder dat deze direct alle ruimte op de uitnodiging in beslag neemt? Je kunt het allemaal met gemak kwijt op de losse kaartjes.

Luxe uitnodigingen voor een betaalbare prijs - duurzaamheid in stijl!

Bij Blijkaartje begrijpen we dat trouwen al een behoorlijke kostenpost met zich meebrengt. Daarom hebben we nagedacht over hoe we jou als klant een beetje tegemoet kunnen komen zonder daarbij in te leveren op uitstraling of kwaliteit. Alle kaartjes waaruit een pocketfold uitnodiging van Blijkaartje bestaat, worden op slechts één canvas gedrukt en vervolgens gesneden. Op die manier drukken we de kosten en vallen deze veel lager uit dan wanneer alles gesneden zou worden uit losse vellen. Super duurzaam, budgetproof en dus fijn voor je portemonnee.

Toch nog graag wat extra kosten besparen? Je kunt er uiteraard voor kiezen om enkel bijzondere genodigden als naaste familie of je getuigen te verrassen met een pocketfold exemplaar en de rest van de gasten te voorzien van een enkel kaartje als uitnodiging. Deze hoeft echter zeker niet onder te doen voor een pocketfold uitnodiging, want je kunt de reeds gekozen stijl gewoon doortrekken naar deze uitnodiging. Bij Blijkaartje kun je echt alles laten maken in dezelfde stijl, welk type kaart je ook kiest. Zo creëer je alsnog eenheid, maar varieer je toch in uitvoering. Trouwens ook leuk voor de save the date kaartjes die je van plan was om te gaan verzenden voorafgaand aan je huwelijksaankondiging.

Finishing touch: je uitnodiging in stijl afsluiten

Blijkaartje biedt verschillende opties aan om je uitnodigingen op een mooie manier te verzenden. Hoe je dit doet, bepaal je dus helemaal zelf. Van de kaart tot enveloppe tot aan de sluiting: jij hebt de touwtjes in handen. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen sluitzegel met behulp van onze ontwerptool, kies voor een bellyband met foliedruk of ga voor een klassieke lakzegel om je enveloppen mee te verzegelen.

Kortom, ben jij op zoek naar die perfecte trouwuitnodiging die alle hokjes op jouw denkbeeldige lijstje afvinkt? Maak samen met ons van jullie bruiloft een onvergetelijk moment! Ontdek onze betoverende collectie pocketfold huwelijkskaarten en vele andere unieke (trouw)kaarten, laat je inspireren en bestel jouw gepersonaliseerde trouwuitnodiging vandaag nog bij Blijkaartje.

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation