Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zomerse bruiloftstrends die nooit vervelen

Sommige bruiloftstrend zijn we gewoon zo verliefd op, dat ze nooit zullen vervelen. In dit artikel: zomerse bruiloftstrends waar we nooit, maar dan ook nooit genoeg van zullen krijgen. Lees en geniet met ons mee!

Bruiloftstrends must-haves

Wie wenst ook dat ze vaker dan één keer konden trouwen? Met deze geweldige zomerse bruiloftstrends wil iedere bruid wel elk jaar opnieuw trouwen. Wat in feite wel zou kunnen, als we al het geld van de wereld hadden en niets anders hoefden te doen dan onze volgende bruiloft plannen. Maar helaas, de meeste van ons trouwen maar één keer en het beste dat we kunnen doen is meegenieten van de bruiloftstrends die heersen.

Zomerse bruiloftstrends die nooit vervelen

Welkomsttasjes voor de bruiloftsgasten

Eén van de allergrootste trends die zeer positief wordt ontvangen door iedereen die ooit op een bruiloft is geweest zijn de welkomsttasjes voor de bruiloftsgasten. Want waarom zouden alleen de gasten een cadeautje meebrengen voor het bruidspaar? Ook de bruiloftsgasten verdienen een cadeautje op deze geweldige dag! Heel veel bruidsparen verblijdden hun gasten met een welkomsttasje dat qua look & feel (en inhoud, natuurlijk) aangepast was op het thema van de bruiloft. Bij een bruiloft op het strand kregen bruiloftsgasten bijvoorbeeld een tasje met zonnebrandcrème, een waaier, een flesje water, teenslippers, muggenspray, een mini-flesje Limoncello en een zakje met nootjes.

Nog meer cadeautjes voor de bruiloftsgasten

Het hield echter niet op bij het welkomsttastje voor de bruiloftsgasten, gasten op bruiloften werden flink verwend de afgelopen tijd. Zo kregen gasten op bruiloften met heel heet weer voldoende cadeautjes om zichzelf te beschermen tegen de zon. Op verschillende bruiloften werden fedora’s (coole hoedjes) uitgedeeld en witte paraplu’s zodat niemand in de volle, brandende zon hoefde te zitten. Tevens hebben de gasten direct een leuk aandenken aan jullie bruiloft!

Buiten lunchen of dineren

Alle gasten naar binnen jagen terwijl het buiten stralend weer is? Veel bruidsparen vonden dit een no-go en besloten om heerlijk buiten te lunchen en te dineren. Ze noemen dit ‘dining al fresco’ (Google het maar eens), en je kunt daarbij kiezen of je iedereen aan één grote tafel wil of dat je iedereen aan kleinere, ronde tafels plaatst en daarbij een prachtig decor maakt van de buitenplaats van jullie trouwlocatie.

Licht diner en lichte snacks

Vaak zie je bij feestjes en al helemaal bij bruiloften dat er ontzettend veel snacks aangeboden worden. Mensen moeten immers wel vol zitten, maar je wil ook niet dat je gasten zich op een gegeven moment opgeblazen voelen. Dat vind je zelf ook geen lekker gevoel, toch? Vooral als je met de voetjes van de vloer wil! Hou daarom het dinermenu simpel en licht, maar zorg wel voor voldoende aanbod. Kies ook bij de snacks voor gezonde opties, of zoete snacks die licht vallen, zoals stukjes fruit. In de zomer kan je denken aan stukjes watermeloen. Smullen!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation