Welke.nl

Wit trouwpak in plaats van trouwjurk?

Een trouwjurk is zonder twijfel iets magisch, iets unieks. De meeste van ons krijgen niet vaak de kans om zo’n mooie creatie te dragen en kiezen dan ook voor de jurk die het mooiste bij hen staat. Voor die ene keer mogen ze zich echt uitleven en tellen flink wat neer voor de droomjurk. Maar wat als een jurk niet jouw ding is?

Trouwpak voor vrouwen


Het trouwpak voor vrouwen was enkele jaren geleden nog niet heel populair, en dus was het moeilijk om iets moois te vinden dat bij een bepaald lichaam aansluit. In 2018 is het vrouwelijke trouwpak echter enorm populair – beroemdheden maken er statements mee of dragen het als een casual outfit. De mensen die het niet kunnen betalen als alledaags kloffie – wij dus – hebben daardoor wel erg veel keuze in trouwpakken voor vrouwen. Een trouwpak dat perfect past en staat is misschien nog wel moeilijker te vinden dan een jurk. Bij een jurk verhul je een groot deel van je lichaam, maar in een pak zie je wel alles.

Vrouwelijk trouwpak passen


Vrouwen in een trouwpak kregen vaak te horen dat het hen stukken minder vrouwelijk maakte, omdat het pak toch een mannelijk iets blijft. Tegenwoorden bestaan er gelukkig enorm sexy pakken waar vrouwen zich in kunnen hijsen. Een strakke broek en een onthullend gilet, geen mens die dan nog durft te zeggen dat vrouwen in een trouwpak niet sexy zijn! Bovendien kan je een trouwpak stylen zoals je wilt, net zoals een trouwjurk.

Trouwschoenen bij trouwpak


Iets waar je wellicht beter over na moet denken bij een trouwpak, zijn je bruidsschoenen. Je weet dat ze veel beter zichtbaar zijn dan onder een jurk. Iets wat comfortabel zit is altijd een must, maar nu moet je ze ook nog eens goed matchen met je trouwpak. Ga je voor een sneaker, een hak of nette schoen met platte hak? Of een enorme naaldhak met een opvallende kleur. Daarmee steel je sowieso de show!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation