Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwfilm met een drone

Een trouwlocatie kies je vaak vanwege de prachtige ligging of de adembenemende omgeving. Het is letterlijk een plaatje en ideaal om de romantische gevoelens te optimaliseren.

Luchtfoto’s of luchtvideo’s van je bruiloft?


Dankzij de opkomst van drones kun je nu prachtige luchtfotografie of luchtvideografie laten maken van jullie bruiloft. En dat niet alleen…

Lees ook Bruiloft filmen | Videograaf met drone huren

Onbeperkte mogelijkheden met een drone


Filmen of foto’s schieten met een drone vanuit de lucht maakt veel nieuwe opties mogelijk. Jullie trouwalbum of trouwvideo zal super origineel zijn. Denk aan groepsfoto’s vanuit de lucht, een luchtfoto van de prachtige locatie die jullie hebben uitgezocht of een luchtvideo van wanneer jullie komen aanrijden in de koets. De beelden zullen perfect zijn, want een drone kan vanuit elke hoek filmen. Zoals sommige bedrijven die drones inzetten voor trouwreportages al zeggen: the sky is not the limit anymore! Werkelijk niets is te gek wanneer je een drone inzet voor je trouwfoto’s of –video’s.

Lees ook Videograaf inhuren voor jullie trouwfilm

Ontwikkelingen in de drone wereld


De drone is nog een vrij recent en ook al omstreden begrip, maar desalniettemin is de techniek ver ontwikkeld. De beelden zijn ultrascherp en er kan met verschillende lenzen gewerkt worden. Wil je graag verschillende soorten foto’s of videobeelden van je trouwdag? Dat kan heel goed met een drone. Natuurlijk kan er met slecht weer helaas niet gevlogen worden. Stel je voor dat jouw trouwvideo er écht uit ziet als een bioscoopfilm, met verschillende camerahoeken en spannende close-ups en allerlei nieuwe technieken waardoor jullie video echt onvergetelijk wordt.

Ga naar Videograaf professionals


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation