Welke.nl

Trouwen in een comfi witte jurk

Trouwen in een trouwjurk is zó 2018. In plaats van een ‘echte’ trouwjurk, kiezen steeds meer bruidjes voor een gewone witte jurk. Witte jurken kunnen overigens net zo mooi (en net zo duur) zijn als een bruidsjurk. Laat je inspireren!

Witte jurk voor bruiloft


Steeds meer bruidjes kiezen voor een comfortabele jurk in plaats van een trouwjurk. De klassieke trouwjurk blijft natuurlijk een pronkstuk, maar erg comfi zit ‘ie niet en bovendien is de kans klein dat je ‘m nog een keertje aantrekt. Een gewone witte jurk zit veel lekkerder en kan je altijd met mooi weer nog eens aantrekken. De comfi witte jurk is vaak wel simpeler dan een trouwjurk, maar hoeft niet goedkoper te zijn. Voordeel: je hoeft niet meer per se naar een bruidswinkel, ook in je favoriete kledingwinkel kun je een prachtige witte jurk vinden!Witte sneakers bij witte jurk


Ook de trouwschoen zoals we die kennen wordt steeds vaker vervangen door een comfortabele sneaker. Afhankelijk van de jurk die je uitkiest om in naar het altaar te lopen, kun je er een sneaker onder dragen of een heel klein hakje of platte hak. De algehele look ziet er heel comfortabel uit en dat straal je ook uit. Je zit lekker in je, eh, jurk!


Trouwen zonder trouwjurk


De moderne bruid wil graag trouwen zonder al te veel poespas. Daarbij hoort ook het uitzoeken van de jurk zonder teveel gedoe. Vind je een bepaalde jurk mooi en is het geen echte trouwjurk? Prima toch! Ook zonder trouwjurk kun je trouwen. Bovendien heb je buiten de trouwjurkenwereld veel meer keuze in de jurk van jouw dromen. Of je nu voor een mini-, midi- of maxi-jurk kiest. En psst, de jurk waarin jij wil trouwen hoeft zelfs niet eens wit te zijn. Als jij een klik hebt met een jurk die je waanzinnig staat, ga je daar gewoon voor!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation