Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Inspiratie romantische bruiloft | Tips & trends

Romantische trouwjurk


Een romantische jurk is rustig, maar met oog voor fijne details. Een corsage in combinatie met een rok van tule zorgt voor een sprookjesachtig voorkomen. Daarnaast maken grote krullen je look tot een absolute romantische verschijning.

Romantische locatie


Bij een echt sprookjeshuwelijk hoort een koninklijke locatie. Door heel Nederland zijn tal van droomlocaties in kastelen gevestigd. Daarnaast zou je een romantisch landhuis kunnen overwegen als perfecte trouwlocatie.

Dinner en decoratie


Een klassiek en traditioneel feest vraagt om een diner bestaande uit driegangenmenu, waarbij natuurlijk goede wijnen worden geserveerd. Je kunt erover nadenken de ruimte aan te kleden met rozen en elegante tafelkaarten.

De gasten


Een romantische bruiloft vraagt om een dresscode. Mannen dragen in principe een pak – met of zonder das en de vrouwen dragen een mooie sjieke jurk.

De muziek


Zelfs tijdens een romantische bruiloft is klassieke muziek ietwat gedateerd. Een echte swing band drukt daarentegen een feestelijk stempel op de gehele avond, zowel gedurende het diner als tijdens het feest daarna.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation