Gipskruid... super trendy voor op je bruiloft

Gipskruid in je bruidskapsel of in je andere bruidsbloemstukken is de trend van dit jaar. Het zijn veelzijdige bloemetjes; ze kunnen gecombineerd worden met alle soorten bloemen en planten in je bruidsboeket, in de corsages of als decoratie van de trouwlocatie. Of natuurlijk in je haar!

Gipskruid in je bruidskapsel


Een bloem in je haar is heel elegant, romantisch en vrouwelijk. Gipskruid is net even iets anders dan een grote bloem, veelzijdiger en een stuk subtieler. Voor bruiden die niet van grote, opvallende bloemen in hun haren houden is gipskruid een perfecte en simpele oplossing. De bloemetjes bestaan in twee kleuren, lila en wit. Wit is vaak de hoofdkleur van een bruiloft, maar lila is ook een geschikte kleur voor een verder witte bruiloft met een twist.Bruidsboeket met gipskruid


Gipskruid is ook heel goed te gebruiken in je bruidsboeket. De bloemen bloeien van mei tot en met juni en kunnen temperaturen tot -25 graden celcius aan! Een winterbruiloft met guur weer kunnen ze dus prima weerstaan. Buiten de bloeiperiode zal gipskruid iets prijziger zijn. Een bruidsboeket met alleen gipskruid ziet weliswaar erg schattig eruit, maar is lastig te realiseren: de wolk aan bloemetjes die gipskruid produceert, is gevoelig voor wind en heeft steun nodig van sterkere bloemen of planten.Gipskruid in de corsages


Een corsage is een hele kleine versie van het bruidsboeket of heeft vergelijkenissen met het bruidsboeket en wordt gedragen door de familie en beste vrienden van het bruidspaar. Grote bloemen zijn dus niet erg handig voor corsages, maar gipskruid is dat wel! De kleine bloemetjes zijn ideaal voor corsages en met de twee beschikbare kleuren kan je zelfs onderscheid maken tussen de corsages voor vrouwen en die voor mannen.

Bruidskinderen gipskruid laten strooien


Bloemblaadjes gooien is zó 2016. Laat de bruidskinderen met gipskruid strooien op jullie bruiloft. Niet alleen is het effect adembenemend, het staat de kinderen ook nog eens heel erg snoezig. Voor de kleine bruidsmeisjes kan je gipskruid in hun kapsels verwerken, voor een prinsessenlook!

Sanne van Bortel

Bruidsboeket lookbook


Ben je nog op zoek naar je bruidsboeket? Laat je dan door ons inspireren..., misschien zit er een bruidsboeket tussen wat een mooi uitgangspunt is voor de jouwe... Of ben je nog op zoek naar een bloemist die dat mag gaan maken? Ga dan naar de professionals bij jou in de buurt.
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation