Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Creatieve ideeën voor een supergave bruiloft

Elk bruidspaar is op zoek naar iets unieks voor hun bruiloft. Daarbij wordt stad en land (en vooral Pinterest) afgezocht naar creatieve ideeën. De gasten van de bruiloft worden daarbij steeds belangrijker, het bruidspaar wil dat de gasten optimaal genieten. Check hier een paar superleuke ideeën die je (waarschijnlijk) nog niet eerder hebt gezien op een bruiloft!

Geloften delen met je verloofde


Het wordt steeds populairder om de geloften alleen te delen met je verloofde. Dat zorgt voor een intiem momentje. Alleen de fotograaf mag er eventjes bij zijn voor de gewilde foto tijdens het uitwisselen van de geloften. Daarna hebben jullie een momentje voor jezelf. Voor iedereen die geen geweldige publieke spreker is, is dit momentje wel heel erg fijn. Je kunt jezelf zijn en mag gerust een traantje laten. Je kunt elkaar zoenen en knuffelen en daar de tijd voor nemen, zonder dat er tientallen ogen op jullie gericht zijn.

Mini bruidstaartjes


Een grote bruidstaart is best wel ouderwets, vind je niet? Laat door je favoriete bakker mini bruidstaartjes maken. Je kunt ze laten personaliseren met de naam van elke gast erop, maar dan moet je wel heel zeker zijn van je gastenlijst. En ach, als er eentje overblijft is het ook geen ramp...

Trouwbedankje voor de gasten


Blijven er een aantal gasten logeren in het hotel waar jullie het feest vieren? Geef een extra persoonlijk trouwbedankje en laat dit tijdens de afwezigheid van de gasten op de hotelkamer neerleggen. Na het trouwfeest komen ze terug op hun kamer en zien daar een super lief trouwbedankje liggen van het bruidspaar.

Bijwerkplek voor de dames


Eén van de redenen waarom de rij voor het damestoilet zo lang is, is omdat dames graag even in de spiegel kijken of hun haar en make-up nog wel goed zit. De oplossing: een bijwerkplek met professionele stylisten. Zet deze bijwerkplek dichtbij de photobooth zodat de dames die weer helemaal fris en fruitig zijn direct stralend op de foto gezet kunnen worden. En hopelijk zijn de rijen voor de toiletten dan ook een stuk sneller.

De laatste trouwdans


Je hebt de openingsdans, maar waarom geen afsluitende trouwdans? Dit is een geweldige manier om nog even liefdevol naar het verliefde bruidspaar te kijken en ruimte te maken voor een geweldige exit van de lovebirds. De gasten weten zo ook dat het feestje is afgelopen. Een prachtige, romantische afsluiter. Optioneel: vaders en moeders, broers en zussen mogen aansluiten bij de afsluitingsdans.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation