Bucketlist voor je gaat settelen

Wat zijn dingen die je echt eens moet ervaren voor je gaat trouwen en een gezinnetje sticht? Eenmaal gesetteld zijn niet alle dingen meer zo gemakkelijk van je bucketlist af te strepen, zoals online daten en verliefd worden (als het goed is, is dat dan al gelukt!).

Verhuizen naar een grote stad


Ook al ben je een country girl type en wil je niets liever dan verhuizen naar het platteland en een aantal boerderijdieren nemen, eens in je leven moet je in een grote stad hebben gewoond. Het bruisende leven en de mensen die je ontmoet van over de hele wereld zal je je hele leven koesteren.

Fysieke uitdaging aangaan


Ooit een marathon gelopen of meegedaan aan een mudrun? Nee? Dan is dit het moment. Schrijf je in zodat je niet meer terug kan (oeps) en begin met trainen. In sommige landen hebben ze zelfs mudruns die je samen met je hond kunt doen! Dat maakt het een stuk leuker. Als je zo’n succes kunt behalen, maakt dat je sterker voor de toekomst.

Leren te mediteren


Je weet maar nooit wanneer het van pas komt om je stress te managen en jezelf kalm te laten worden. Ga er maar van uit dat je nog met veel stress te maken krijgt. Het is daarom super nuttig om te leren hoe je het beste met stress om kunt gaan. Neem lessen, lees een boek of doe research en oefen elke week.

Online daten


Als je al een partner hebt, gaat dit wat lastig, maar online daten is ook iets dat je ooit gedaan moet hebben. Het is een nieuwe ervaring, die veel deuren voor je opent en nieuwe inzichten geeft. Je verliest niets als je het probeert, maar wie weet wat er te winnen valt...

Verliefd worden


Een crush hebben we allemaal gehad, maar écht verliefd zijn? Dat overkomt niet iedereen. Sommige mensen zijn bang om verliefd te worden, omdat ze in de toekomst gekwetst kunnen worden als ze zich openstellen. Wat als de relatie uiteindelijk niet werkt? Neem toch de sprong in het diepe en ervaar hoe het is om écht verliefd te zijn.

Falen in iets


Misschien niet de leukste ervaring, maar zeker wel een hele goede; falen in iets. Sociologen zeggen dat de huidige generatie twintigers niet weten hoe ze moeten falen en als er eens iets misgaat, dat ze depressief worden. Het gaat niet zozeer om het falen, maar om het leren opstaan en verdergaan.

Alleen rondreizen


Als je nog geen kinderen of een hypotheek hebt, is dit het moment om je koffers te pakken of je backpack en een mooie rondreis te maken. Het is een geweldige manier om je hoofd leeg te maken, te zien hoe de wereld in elkaar steekt en misschien zelfs om een nieuwe start te maken.

Een bedrijf beginnen


Wees niet bang om te investeren en laat je niet tegenhouden als je geen diploma hebt, je hebt maar één goed idee nodig om een succesvol bedrijf op te starten. En waarschijnlijk zal je bedrijfje niet slagen, maar je leert er zo ontzettend veel van. Meer dan je zult leren op kantoor in dezelfde tijd.

Leren te coderen


Computers zijn de toekomst. Het leren van de programmeertaal is dus ontzettend handig voor jouw eigen toekomst. Je leert hoe de moderne wereld werkt en kunt met de programmeertaal ontzettend veel bereiken.

Een blog starten


Schrijven is één van de belangrijkste en meest onderschatte levensvaardigheden. Je kunt je schrijfvaardigheid oefenen door een blog te starten over eten, sport, relaties of het leven door de ogen van een twintiger. Alles verbeter je simpelweg door te beginnen. Just do it!

Sanne van Bortel
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation