Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bruiloftssneakers onder de trouwjurk

Sneakers onder je jurk: het is tegenwoordig geen gek gezicht meer, maar zelfs hip. Als je geen type bent voor hoge hakken zijn sneakers ook een uitkomst. Veel bruiden wisselen halverwege de dag van hoge hakken naar comfortabele schoenen, maar zou jij sneakers dragen op je bruiloft?

Witte sneakers op de bruiloft


Als ze verstandig zijn, zullen veel gasten die naar jullie bruiloft komen een tweede paar schoenen meenemen. Een paar schoenen dat een stuk comfortabeler is, zodat ze altijd kunnen wisselen als de hoge hakken hen teveel wordt. Het is ook niet niks, de hele dag rondlopen en staan met onmogelijke hakken (hoewel ze prachtig zijn, natuurlijk), en dan word er in de avond ook nog verwacht dat je gaat dansen. Zijn die hakken het echt waard om het grootste deel van je eigen bruiloft én de dag erna zere voeten te hebben? Sneakers zijn als sloffen, comfortabel en bovendien erg hip. Het zullen niet de eerste bruiloftsschoenen zijn waar je aan denkt, maar veel winkels springen er al op in en bieden heuse ‘bruiloftssneakers’ aan.


Bruiloftssneakers met trouwen


Het hoeven natuurlijk geen bruiloftssneakers te zijn, oftewel witte sneakers. Het kunnen ook juist hele felgekleurde sneakers zijn! Denk bijvoorbeeld aan de populaire All-Stars in allerlei felle kleuren. Misschien heb je wel een roze thema, daar passen deze schattige sneakers ook heel goed bij. En nog een leuk feitje: veel bekende merken sneakers kun je ook in een mini-formaat verkrijgen, dus jouw kleine bruidsmeisjes kunnen ook rondstappen op miniatuurversies van jouw stoere sneakers.

Sneakers onder je trouwpak


Ook voor de bruidegom en zijn bruidsjonkers is het hartstikke leuk voor het fotoalbum om op de foto te gaan met strakke pakken en daaronder vrolijk gekleurde sneakers. Plus, niemand zal zere voeten hebben na een lange dag en nacht feestvieren! Eigenlijk zitten er dus alleen maar voordelen aan bruiloftssneakers. Draag jij ze ook?

Sanne van Bortel

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation