Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sean Penn en Charlize Theron hebben trouwplannen

bruidsjurk_kant
Penn (53) is bij Charlize Theron (38) en haar tweejarig adoptiezoontje Jackson ingetrokken. Het stel, dat drie weken geleden hun relatie openbaar maakte, hebben zelfs trouwplannen, stelt RadarOnline. "Sean is helemaal gek van Charlize en haar zoontje. In haar gezelschap is hij een totaal andere persoon dan de norse man die we kennen. Zij haalt zijn lieve en grappige kant naar boven. Het zal vriend en vijand verbazen om deze voorheen norse man in Charlize's achtertuin te zien stoeien met Jackson, terwijl hij een grote glimlach op zijn gezicht heeft", aldus een insider.

nieuws_sean_penn_1Van gedachten veranderd
Theron en Penn zouden de laatste weken praten over een eventuele bruiloft. "Zij wilde nooit trouwen, maar nu ze ziet hoe Sean omgaat met Jackson is ze van gedachten veranderd. Lange tijd dacht Charlize dat ze alleen met haar zoontje zou blijven en daar had ze vrede mee". Charlize en Sean kennen elkaar al heel lang. Het is volgens de ingewijde dan ook geen verrassing dat alles zo snel gaat.

nieuws_sean_pennMadonna en Robin Wright
Penn trouwde in 1985 met Madonna en scheidde in 1989 van haar. Vervolgens begon hij een relatie met Robin Wright, met wie hij in 1991 dochter Dylan en in 1993 zoon Hopper kreeg. In 1996 trouwden ze. In december 2007 was er voor het eerst sprake van een scheiding, maar de aanvraag werd ingetrokken. Op 12 augustus 2009 vroeg Robin Wright definitief de scheiding aan.

sean

Scarlett Johansson
Sindsdien had Penn relaties met onder andere het fotomodel Jessica White en actrice Scarlett Johansson. Theron had lange tijd een relatie met acteur-regisseur Stuart Townsend. In januari 2010 ging het stel uit elkaar. Theron had in de zomer van 2011 enkele maanden een relatie met acteur Ryan Reynolds. In 2012 adopteerde ze Jackson.

sean_bloemen
Bron: RadarOnline.com

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation