Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Scheidingsceremonie

Nooit had ik gedacht dat ik zo veel mensen zou trouwen. Zeker omdat ik stellen altijd vertel dat ik een paar jaar geleden gelukkig gescheiden ben. En mijn ex trouwens ook.


We gaven een scheidingsfeestje en aan de muren hingen verscheurde foto’s van ons samen. En op het hoogtepunt van het feest deden we onze trouwringen weer terug in het doosje. Wij konden erom lachen maar de vrienden die het dichts bij ons stonden vonden het een verdrietige avond.


Wij hebben geen kinderen, dan is het een stuk makkelijker. We hebben wel co-ouderschap voor onze hond, maar de hond hebben we het nog niet verteld. Ik vind het wel raar om het op een trouwsite over mijn scheiding te hebben. Maar als je gaat scheiden doe het dan leuk. Al is het natuurlijk niet de bedoeling om te trouwen en later te besluiten dat besluit terug te draaien. Sommige bruidsparen houden het niet vol tot de dood hen scheidt. Vroeger werden mensen niet ouder dan 30 jaar, ja dan houdt iedereen het vol.



Foto van en voor meer informatie ga naar Onno Innemee


Wij, met ex en ik, zouden het ook nog wel kunnen volhouden, met liefde zelfs. Geen probleem. Maar we waren niet meer de personen die we waren toen we verliefd op elkaar werden. We waren gegroeid en allebei een andere kant op. Men ziet ons nog steeds regelmatig samen en vaak roepen stellen dat ze het ook zo willen doen als ze gaan scheiden. Maar ja, als er pijn bij komt kijken dan is het zo makkelijk niet.


Ik geef trouwens garantie na de trouwceremonie. Ga je scheiden dan doe ik de scheidingsceremonie met 50 % korting. Maar gesprekken om een stel bij elkaar te houden zijn gratis.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation