Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Onvergetelijke eindshow op je bruiloft

Dat je een bruiloft geheel naar eigen wens kunt aanpassen, bewijzen Gerrit en Monique Hengeveld op hun bruiloft bij Huis de Voorst. Ze hadden hun bruiloft niet beter kunnen afsluiten dan met een knallende eindshow met lasers en vlammenwerpers geheel in sync met de muziek.

Trouwen bij Huis de Voorst

Dat je bij Huis de Voorst een prachtige bruiloft kunt vieren wisten we al, en ook dat ze heel flexibel zijn in het aanpassen van de locatie naar wens van het bruidspaar, maar de eindshow van Gerrit en Monique slaat alles. Menig festival mag jaloers zijn op de indrukwekkende eindshow van het stel. Kosten noch moeite zijn bespaard; op verschillende plaatsen op het prachtige pand zijn lasers, vlammenwerpers, stroboscopen en schijnwerpers geplaatst. Er is maar één woord voor deze laatste bruiloftsdans: episch.

Aandacht voor het bruidspaar

In een advertorial op onze website staat het al: Wedding designer Christian Kuzatko van Huis de Voorst wil het bruidspaar echt leren kennen en weten wat hun triggers zijn, zodat hij van hun bruiloft een unieke beleving kan maken. Volgens Christian zelf is het elke keer weer zijn doel om van een bruiloft een “exclusief en bijzondere ervaring te maken zoals niemand anders dat kan”. We hoeven je niet te vertellen dat ‘m dat bij de bruiloft van Gerrit en Monique zeker is gelukt!

Ook feestje bij Huis de Voorst?

Lijkt je zo’n feestje ook wel heel erg vet bij Huis de Voorst? Christian vindt het alleen maar heel erg leuk om ook voor jullie aan de slag te gaan. Zoals je in het bruidsfilmpje van Gerrit en Monique kunt zien, kun je bij Huis de Voorst alle wensen doorgeven die je maar hebt. Zo’n gave eindshow in de open lucht heeft wel wat voeten in aarde, maar samen met Christian wordt jullie bruiloft een dag om nooit te vergeten!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation