Landgoed Huis de Voorst

Voor een feest met flair!

Bijzonder & Exclusief


Na een interview met wedding designer Christian Kuzatko van Landgoed Huis de Voorst is het al snel duidelijk wat het precies is dat het 400 jaar oude landgoed zo bijzonder maakt om er te trouwen: niet alleen de Frans-Engelse bouwstijl zorgt voor een geheel nieuwe beleving, maar vooral de invloeden van Christian zelf maken een bruiloft bij Landgoed Huis de Voorst zo exclusief en persoonlijk.

Naast de Franse flair dat het gebouw en de omgeving uitstraalt, zorgt Christian er namelijk voor dat de locatie geheel afgestemd wordt op het bruidspaar. Christian zelf is specifiek gespecialiseerd in huwelijken en trouwerijen en zorgt voor een prachtige, bijzondere en exclusieve bruiloft zoals niemand anders dat kan.

Persoonlijke wensen


Bij Landgoed Huis de Voorst gaat het veel verder dan alleen aandacht voor de persoonlijke wensen van het bruidspaar. Er is veel individuele aandacht, aandacht voor culturele wensen, culinaire wensen en aandacht voor de sfeerbelevenis. Christian wil een bruidspaar leren kennen en weten wat hun triggers zijn.

De sfeer en het programma moeten speciaal zijn, zodat het hele feest overal kenmerken van het bruidspaar heeft. Het kernwoord van Christian en Landgoed Huis de Voorst is dan ook individualiteit; er is échte aandacht voor het bruidspaar en hun gevoelsbeleving. Dit kan in de vorm zijn van een gerecht, een bepaalde kleur, een bepaalde werkwijze of zelfs een bepaalde geur.

Unieke beleving


Mocht je nog naar een speciale entree zoeken bij dit prachtige Landgoed, dan staat er een chique zwarte Bentley en een flitsende aluminium gekleurde helikopter voor je klaar. Jullie vliegen eerst over de locatie en worden daarna in stijl naar de hoofdingang gebracht.

Veel plezier! Voor meer informatie ga naar Landgoed Huis De Voorst
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation