Live trouw inspiratieavond op woensdagavond 31 maart

Wat gaat er gebeuren?


Op woensdag 31 maart wordt er een trouwinspiratie avond georganiseerd door Schutz Mannenmode en Bruidsmodewinkel Het Boudoir. Veel bruiloften gingen in 2020 niet door en wat 2021 brengt is nog een verrassing. Maar we verwachten dat daar in de loop van de zomer wel verandering in gaat komen.


Om al die aanstaande bruidsparen voor 2021en 2022 weer wat positiefs en inspirerends te brengen, zullen we een leuke originele avond presenteren.

Woensdag 31 maart staat de gerenoveerde, sfeervolle en vooral bijzondere Noorderkerk op het Kleine Noord in Hoorn dus in het teken van Trouwen, met als bijzondere gast Trouwambtenaar en radiopersoonlijkheid Robert Jan Knook die een stukje Live ceremonie zal verzorgen.


Heb je trouwplannen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor deze show, en WIN één van de leuke trouwprijzen…

Alle bruidparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk, of plannen maken voor de trouwdag in 2021 of 2022, meld je aan! Vanaf je eigen bankstel genieten van een superleuke show, waarin je kennismaakt met Hoornse Trouwspecialisten. Je krijgt bij inschijving een goodiebag, met daarin allerlei leuke verrassingen en….. een kans op leuke trouwprijzen voor jullie dag!


De prachtige setting van deze unieke locatie wordt gevuld met de mooiste trouwjurken en kostuums om lekker sfeer te proeven, goed te kijken en zelf je vragen te stellen. Inzoomen?? Dat doen we natuurlijk graag op jullie verzoek. Vragen? Die proberen we meteen te beantwoorden. Zo enthousiast dat je gelijk een afspraak wil maken, wij nemen onze agenda’s mee ( en een fijne kortingsbon)!

We showen een aantal verschillende stijlen, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen visie op hoe jullie trouwdag vormgegeven wordt, daar kunnen verschillende Kledingthema’s een belangrijke rol bijspelen.


Welke Thema’s komen er langs; Voor de heren is de Peaky Blinders stijl ongekend populair, de experts bij Schutz kennen dit segment door en door. Maar ook een klassiek thema, met mooie blauw tinten blijft al jarenlang een succesnummer in Trouwkostuums. Bohemian style is ook al bijna niet meer weg te denken als trouwthema, daar kan je een prachtige zomerse combinatie mee maken als Bruidspaar. Voor elk wat wils… en zit jouw smaak er niet helemaal bij? Beide winkels kunnen ook maatwerk leveren, helemaal zoals je zelf uitkiest!

Bijzonder is dat gedurende de avond een aantal prijzen verloot worden onder de bruidsparen die zich vooruit aangemeld hebben , het lot zit in je Goodiebag, opgeven kan op info@hetboudoir.nl


Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van jullie trouwdag?

Kom dan 31 Maart online meekijken naar de Trouwshow van Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode vanuit de Noorderkerk aan het Kleine Noord in Hoorn, vanaf 19.00 staan deze trouwprofessionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen, lekkers en gezelligheid.

 
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation