Gooit het coronavirus roet in het eten voor jullie bruiloft?

We kunnen er niet omheen: het nieuws wordt de laatste tijd gedomineerd door het coronavirus. Wat betekent dat voor jullie bruiloft?
bruiloft-verzekering coronavirus

Bruiloft moeilijk te verzekeren tegen coronavirus


Loopt één van jullie als bruidspaar het coronavirus op, of gebeurt dit met een getuige of direct familielid? Dan wil je de bruiloft wellicht annuleren of verplaatsen. Let op, want meerdere bruiloft-verzekeraars bieden in dat geval echter geen vergoeding. Check bij jullie verzekering hoe het precies zit, want verzekeraars gaan niet allemaal hetzelfde met deze situatie om. Het kan zijn dat jullie verzekering dus wél de kosten dekt!

jurk_vertraging coronavirus.jpg

Vertraging trouwjurk...


Hopelijk krijgen jullie niet direct te maken met het coronavirus. Gezondheid gaat immers voor alles. Het wereldwijde virus kan echter wel nog een ander gevolg hebben: misschien loopt de levering van de trouwjurk niet op schema. Neem contact op met de winkel waar de jurk is besteld zodat je op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Zo voorkom je een nare verrassing op het laatste moment. Dreigt de trouwjurk te laat te komen, dan kun je alvast samen met de winkel kijken naar een alternatief.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation