De liefdeshoroscoop voor deze herfst | Sterrenbeelden

De herfst staat voor warmte en gezelligheid. Sta jij op het gebied van de liefde ook in vuur en vlam? Check snel de liefdeshoroscoop!

Steenbok


Het wordt een stralende herfst voor de Steenbok! Jouw levenslust en energie is aantrekkelijk voor anderen, dus maak er gebruik van als je nog single bent. Ook in je relatie gooi jij al je charmes in de strijd in deze tijd van het jaar.

Waterman


De komende maanden sta je open voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Dat brengt misschien ook nieuwe kansen met zich mee. Kijk vooruit naar de toekomst en maak mooie plannen.

Vissen


Vrolijkheid troef deze herfst bij de Vissen! Je hebt altijd oog voor anderen, maar vergeet daarbij niet je partner!

Ram


Handel deze herfst niet te veel vanuit je emoties. Kijk ook naar je eigen behoeftes, in plaats van altijd die van een ander voorop te stellen. En bespreek samen wat je van elkaar verwacht. Die openheid geeft je relatie vast een boost.

Stier


Neem deze herfst een tandje terug: pak rust en plan tijd in voor jezelf. Zo krijg je ruimte in je hoofd om na te denken over je leven en je relatie.

Tweeling


Communiceren met anderen is voor jou een tweede natuur. Maar probeer deze herfst niet alleen te praten, maar ook goed te luisteren naar anderen. Zeker als je spanning ervaart in je relatie, is het goed om de ander ook ruimte te geven zijn of haar standpunt aan je duidelijk te maken.

Kreeft


Deze herfst biedt nieuwe kansen voor de Kreeft. Vaar je eigen koers, twijfel niet aan jezelf maar sta tegelijk wel open voor suggesties van je naasten. Zo ga je steeds beter in je vel zitten.

Leeuw


Het is geven en nemen in de liefde, dat ga je deze herfst merken. Heb je geïnvesteerd in je relatie, dan pluk je daar nu de vruchten van!

Maagd


Ben je nog single? De herfst is jouw moment om iemand te vinden! Wie al een partner heeft, wil dit seizoen wel verwend worden met liefdevolle aandacht. En merk je dat het niet helemaal lekker loopt in je relatie? Kaart het aan bij je partner.

Weegschaal


Heb je sommige mensen in je omgeving al een tijd niet meer gezien? Hernieuw het contact en ga naar ze toe. Het zijn afspraken waar je vaak niet aan toekomt, maar waar je deze herfst toch even energie in kunt steken. In je relatie draait het ook om aandacht: neem de tijd om eens echt, zonder afleiding van anderen, goed met elkaar te praten.

Schorpioen


Deze herfst staat voor jou in het teken van belangrijke relationele beslissingen. Tegelijk zul je voelen dat je meer in balans komt als je jouw wensen en grenzen uitspreekt. Dat geldt niet alleen voor de relatie met je partner, maar ook met andere dierbare naasten.

Boogschutter


Deze herfst ben jij vol energie, Boogschutter! Dit is de tijd om knopen door te hakken. Jouw zelfverzekerdheid en energie is aantrekkelijk voor anderen, dus op het vlak van de liefde zit het wel goed dit najaar.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation