Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zeg jij ‘ja’ tegen een zomerse festivalbruiloft?

De zonnestralen kriebelen je huid. Een lekker windje gaat door je haar. Het groene landschap wisselt af met kleurrijke bloemen. Je kijkt uit over een sfeervol, gezellig en compleet aangekleed festivalterrein. Er branden lampjes, er wapperen vlaggetjes en in de verte zie je de tentjes voor gasten al klaarstaan. Ook de foodtrucks staan te wachten om hun heerlijke geuren te verspreiden. Alles klopt, dit is preciés zoals jij het in gedachten had. Je voelt helemaal dat typische, ontspannen festivalgevoel van vrijheid. Heerlijk. Dit is jouw bruiloft. Dit is jouw dag! Nu blijft er nog maar één taak over: volop genieten.

Vrijheid, blijheid

Als echte festivalganger herken jij dat gevoel: de combinatie van een zonnetje, natuur en muziek. Vrijheid, blijheid. Hoe mooi is het als je ondergedompeld in deze sfeer kunt trouwen, met allemaal lieve mensen om je heen? Het is dan ook niet gek dat steeds meer bruidsparen kiezen voor een heuse festivalbruiloft.

De locatie? Groen, groener, groenst!

Bij een festival denk je aan lekker ruikend gras, mooie uitzichten over weilanden, veel bomen en bloeiende bloemen. Hoe groener, hoe beter. Misschien heb je zelf zo’n prachtige tuin of ken je iemand die met alle liefde een weiland ter beschikking stelt. Meer heb je niet nodig! Alleen nog een mooie feesttent natuurlijk. En daarin is gelukkig keuze genoeg.

Heerlijk geurende foodtrucks

Vind je het lastig om een menu te kiezen waarmee je iedere gast blij maakt? Logisch, want smaken verschillen. Bij jouw festivalbruiloft is dat gelukkig geen punt. Laat je gasten zelf kiezen wat ze eten met verschillende, heerlijk geurende foodtrucks. Zo mix jij verschillende foodstijlen en komt niemand iets te kort. Makkelijk, lekker en hélemaal festivalachtig! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een luxe barbecue of live cooking. Zie je de lange, feestelijk gedekte tafel al voor je?

Music, Maestro!

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op een festivalbruiloft is muziek. Goede muziek! Ritmische klanken die de sfeer erin brengen en de voetjes van de houten dansvloer krijgen. Of sta je liever met blote voetjes in het gras? Ook dat kan. Je kunt kiezen uit verschillende soorten livemuziek. Een duo of trio dat op de achtergrond speelt. Of juist een knallende band. En misschien zelfs een DJ die tot in de kleine uurtjes doorgaat. Zet je favoriete nummers maar alvast op een rijtje.

Pop-up camping

Het is vaak een lastig punt: het vervoer van de gasten. Regel je taxi’s, rijden mensen zelf of laat je ze overnachten? Bij een festivalbruiloft is dat in één keer opgelost: laat iedereen een tentje, vouwwagen, caravan of camper meenemen! Je creëert een pop-up camping waarbij iedereen na jullie feestje in no-time in bed ligt. Bovendien blijf je heel de dag op dezelfde locatie. Ideaal, toch? Een extra tip; zet voor jezelf zo’n hippe, romantische tipitent neer. Dat maakt jullie huwelijksdag- én nacht helemaal af.

Veel regelwerk? Nee hoor!

Klinkt leuk, maar wie gaat dat allemaal regelen? Daar zijn gelukkig ervaren profs voor. Wizard Events is de perfecte match voor de organisatie van jouw festivalbruiloft. Al jouw wensen toveren zij feilloos om in een prachtig geheel. Eén ding weet je zeker; aan ieder detail is gedacht. Meer weten over een festivalbruiloft of wil je inspiratie? Check dan deze website!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation