Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Welke nagels voor bruidjes in 2020

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een trend in te vinden. Zo ook voor nagels, in 2020 zijn er weer prachtige manicures die de show stelen. Van basic met een twist tot over de top, voor welke prachtig gestylde nagels ga jij?

nagels 2020

French manicure met een kleurtje


Basic met een twist, de French manicure met een kleurtje. Een prachtige basiskleur op je nagel, vaak een nude kleur, waarbij de puntjes van je nagels een (fel) kleurtje hebben. In 2020 helemaal hip, ook voor bruidjes. Je kunt namelijk het kleurige puntje van je nagels perfect matchen bij je bruiloftsthema.

nagels 2020 metallic

Metallic nagels in 2020


Ooit metallic nagels gezien? Nog niet?! Komend jaar zijn metallic nagels super populair. Het weerkaatsende kleurtje valt snel op en heeft een futuristische look. Overigens kan je jouw metallic nagels in alle kleuren van de regenboog laten lakken. Met metallic nagels krijg je een coole look.

nagels 2020 pastels

Minimalistische nail-art


Nail-art raakt een beetje uit de mode, maar minimalistische nail-art kan nog wel. Denk aan een klein pareltje op je nagel of een glitterrandje. Een bloemetje of diamantje kan ook. Niet te veel, want dan is het niet meer minimalistisch.

nagels 2020 french

De mini French manicure


French manicure is een kleur die nooit uit de mode zal raken, het ziet er hartstikke netjes en verzorgd uit. Komend jaar is de mini-variant van de populaire nagellak hip. Alleen het uiterste randje van de nagel wordt hierbij wit gelakt.

nagelstudio

Extra grote nagels in 2020


Bold & beautiful, dachten de nagelstylisten. Grote, ronde nagels zijn in 2020 niet meer weg te denken bij de lokale nagelstudio. Hoe groter en opvallender, hoe beter. Misschien is het opvallende aspect niet ideaal voor je bruiloft, maar een mooi verzorgde hand is natuurlijk altijd een goed idee. Onze tip: kies voor jouw bruiloft voor een mooie French manicure. Als je jaren later de trouwfoto’s terugkijkt, kan je alleen maar zeggen hoe verzorgd je nagels eruit zagen. Beter dan dat je terugkijkt op één of andere gekke trend die over een jaar al niet meer hip is. Welke nagellak kies jij op je bruiloft?

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation