Welke lingerie draag je bij het passen van een trouwjurk?

Ga je een trouwjurk passen, dan wil je goed voorbereid zijn. Denk bijvoorbeeld vooraf even goed na welke lingerie je gaat dragen op de dag dat je gaat passen.

Wat voor bh draag je onder een trouwjurk?


Kies voor een strapless bh, zeker als je van plan bent om een jurk met blote schouders te kiezen. Je wil immers de jurk optimaal kunnen beoordelen. Je bh-bandjes die er anders uit zouden piepen, zijn storend voor het totaalplaatje. Kies ook voor een nude-kleurige bh. Deze is het minst doorschijnend. Zo komen de jurken die je gaat passen het beste tot hun recht zonder dat je afgeleid wordt door een zwarte bh die door de stof heen schijnt.

Welke slip doe je aan bij het passen van de trouwjurk?


Kies ook voor een huidkleurige slip, om doorschijnen te voorkomen. Grote kans dat de verkoopster je helpt bij het passen. Het laatste dat je wil is je schamen voor je oude onderbroek! Zorg daarom voor netjes en goed passend ondergoed. Dus niet je oudste setje…

Ontharen van je oksels en bikinilijn


Om die reden is het goed om ook je oksels en bikinilijn te scheren, als je je daar comfortabeler bij voelt. Het zou zonde zijn dat je je onzeker voelt in dé jurk, alleen maar omdat je stoppeltjes op je benen hebt staan! Dus ga fris gewassen en als je het wil onthaard naar de pasafspraak toe, dan kun je je volledig concentreren op het passen van al die mooie jurken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation