Welke.nl

Wat je favo standje zegt over je huwelijk

De manier waarop je seks hebt, kan veranderen na zoveel jaar huwelijk of samenzijn. In het begin ben je geneigd spannende posities en plekken uit te proberen, later heb je vaker een vluggertje of hou je het bij de missionarispositie. Lees hier wat jullie favo standje zegt over je huwelijk!

Missionarispositie


Jullie zijn al heel erg lang bij elkaar en kunnen elkaars zinnen afmaken. Jullie huwelijk is stabiel en comfortabel en voelt erg vertrouwd. Het kan echter snel alledaags worden, maar wees gerust, jullie liefde zal alleen maar groter worden. Wat jullie nodig hebben is afwisseling en spontaniteit.

Vrouw bovenop


De vrouw bovenop wordt ook wel eens de ‘cowgirl’ genoemd. Nieuwe stelletjes doen dit standje vaak. Ze zijn erg verliefd en voelen zich zelfverzekerd bij elkaar. Ze zoeken de grenzen op en proberen vaak nieuwe dingen. Ze kennen hun lichaam en die van elkaar. In veel gevallen zijn dit stellen die evenveel werken en evenveel doen in het huishouden.

Doggystyle


Jullie huwelijk is avontuurlijk en leuk. Beide partners voelen zich volledig op hun gemak bij elkaar en zijn erg open naar elkaar toe. Ze genieten van alles in hun leven, niet alleen van de seks. Eerlijkheid is in deze relatie erg belangrijk.

Lepeltje-lepeltje


Dit standje wordt vaak gebruikt door mensen die erg zorgzaam en toegewijd zijn. Ze willen graag intimiteit en vinden het heerlijk om fysiek dicht bij elkaar te zijn. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk hebben jullie een diepe connectie.

Het vluggertje


Ondanks hectische agenda’s hebben jullie altijd een momentje voor jullie samen waarin vaak het vluggertje plaatsvindt, voordat de kinderen wakker worden en jullie aan het werk moeten. Klinkt herkenbaar? Jullie huwelijk is heel spontaan (je weet immers nooit wanneer er weer tijd is voor seks) en gepassioneerd. Soms vinden jullie het moeilijk om van elkaar af te blijven. Dat is een goed teken! Jullie huwelijk zal lang duren, maar probeer ook af en toe een avond te plannen waar jullie alle tijd voor elkaar hebben.

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation