Vriendinnen tripjes zijn super gezond voor je relatie

Het maken van korte tripjes met je vriendinnen die maximaal een week duren zijn geweldig voor je relatie, vooral als je samenwoont of al getrouwd bent. Het is goed voor een mens om eventjes uit de vertrouwde omgeving te zijn, om vervolgens na een korte tijd terug te keren naar huis in de armen van je geliefde. Daarnaast is het natuurlijk gewoon hartstikke gezellig met je vriendinnen!

Vriendinnen tripjes zijn super gezond voor je relatie

Vriendinnen tripjes plannen


Regelmatig een weekendje weg of een weekje vakantie plannen met je beste vriendinnen maakt je eigen relatie veel sterker. Ga maar na: hoe vaak heb je er behoefte aan om even iets met iemand anders te doen of een keer met iemand anders je geheimen te delen? Dat heeft niets te maken met hoeveel je van je partner houdt, soms wil je gewoon even andere verhalen horen. Na zo’n kort tripje keer je heerlijk ontspannen terug naar je partner en merk je dat je hernieuwde interesse hebt. Je wil je echtgenoot graag weer zien! Er zijn echter nog meer redenen waarom een vriendinnentripje zo belangrijk is:

Vriendinnen tripjes zijn super gezond voor je relatie

 Je vriendinnen zijn een spiegel. Als je altijd maar met één persoon over dingen praat, kan je perspectief over een bepaald onderwerp veranderen. Praat je er met je vriendinnen over, dan zie je ineens in dat het eigenlijk allemaal wel meevalt en dat je best wel geluk hebt met je leven. Soms heb je even een nieuw perspectief nodig.

 Je kunt jezelf zijn bij je vriendinnen. Natuurlijk ben je ook jezelf bij je partner, maar je bent wel anders bij je vriendinnen. Girltalk heb je nou eenmaal niet met een kerel. Kom maar op met die smeuïge roddels!

 Quality-time met je vriendinnen laadt je batterij weer op. Ben je de sleur even helemaal zat? Heb je het gevoel alsof je in een ‘eat-sleep-repeat’-ritme zit? Dan is een vriendinnenweekend ideaal.

 Je nachtrust verbetert tijdens een vriendinnentripje. Bij je vriendinnen kan je namelijk alle dingen kwijt waarmee je zit, hoe klein of groot ook. En hoe fijn is het om te kunnen lachen tot je huilt? Je leegt je hoofd tijdens een vriendinnentrip en kunt als gevolg slapen als een roosje.

vriendinnen weekend

Waar wacht je nog op? Bel je vriendinnen op en boek een vriendinnenweekendje!

Geschreven door Sanne van Bortel


Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation