Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vijf typen trouwjurken die in 2023 nog steeds prachtig zijn!

Misschien ben je er al druk mee bezig, misschien nog helemaal niet: welke 5 typen jurken zijn populair in 2023? Ga jij trouwen in het komende jaar en wil je graag weten welke typen trouwjurken nog steeds prachtig zijn in 2023? Je leest het in elk geval in dit artikel!

Trouwjurk met transparant corset

Het is misschien niet de eerste keuze van iedere bruid, maar in 2022 was een trouwjurk met transparant corset heel hip en de verwachting is dat het in 2023 nog steeds een favoriete keuze zal zijn van vele bruidjes. Het doorzichtige of semi-doorzichtige corset is ontzettend sexy, maar vrees niet: je staat niet met alles te koop. Je kunt ook kiezen voor een stofje dat de illusie wekt dat de jurk transparant is, maar waar dit in feite dus niet zo is.


Ga naar Trouwjurk met corset shopping


Bruidsjurk van kant & tule in nude kleur

Je ziet hem vast direct voor je, de kanten en tule jurk met een nude kleurtje. Deze jurk is perfect voor de herst- en winterbruiloft, maar kan ook prima in de zomer. We verwachten eigenlijk dat deze jurk nooit uit de mode raakt, en dat we hem dus ook volgend jaar nog een paar keer mogen bewonderen.

Diepe V-hals in je trouwjurk

Nog iets dat nooit ‘uit’ zal raken: de v-hals. Een v-hals is sexy en romantisch tegelijk. Afhankelijk van de diepte verhult of onthult de v-hals juist wel of niet veel. Je kunt het helemaal naar wens maken, uiteraard.


Ga naar Diepe V-hals trouwjurk shopping


Losse pof mouwtjes

Pofmouwtjes? Cute. Losse pofmouwtjes? Nog beter! Wederom niet voor ieder bruidje weggelegd. Wil je een modestatement maken, dan zou het losse pofmouwtje nog wel eens de uitkomst voor jou kunnen zijn.

Kant met glitters

Need I say more? Glitters zijn altijd geweldig. Altijd. Of je nu een jurk met glittert kiest, jezelf laat stralen met mooie sieraden, of een tiara of curlies kiest om voor extra shine te zorgen - wij zijn in elk geval helemaal gek op glitters. Vind je glitters ook leuk, maar meer in een subtiele vorm? Kies dan voor een heel minimaal glittertje in de jurk of trek bijvoorbeeld glitterpumps aan. Heel gaaf!


Ga naar Trouwjurk kant met glitters shoppingTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation