Welke.nl

Vier de lente, ga voor een voorjaarsbruiloft

Na een lange, koude winter, is iedereen toe aan een zonnetje, aan lekker samen zijn in de buitenlucht en natuurlijk aan een feestje! Ga voor een voorjaarsbruiloft en geniet van de voordelen omdat jullie de eerste in het trouwseizoen zijn.

Nog niet zo warm


Trouwen in de zomer klinkt idyllisch, maar je loopt het risico op hoge temperaturen, wat voor veel ongemak kan zorgen (denk: hitte, zweet en een smeltende taart…). In de lente is het juist fijn om buiten te zijn. Soms is het misschien nog een beetje fris, maar vaak schijnt wél de zon. Je kunt alle kanten op met jullie outfits en voor de foto’s is het ook ideaal.Thema en aankleding


De lente is een mooi moment voor een themabruiloft, bijvoorbeeld rondom het voorjaar of ‘een nieuw begin’. Heel symbolisch. En: goed te combineren met een prachtig trouwboeket en tafelstyling met een vleugje lente. Tulpen bijvoorbeeld, zijn door hun vele kleuren prachtig voor een uitbundig lenteboeket of juist stijlvol en ingetogen als wit trouwboeket. Maar ook andere voorjaarsbloemen zoals pioenrozen en ranonkeltjes zijn op hun top in deze tijd van het jaar! Met accessoires in zachtroze, mint en lichtgeel is het eenvoudig om de trouwlocatie in lentesferen te hullen.

Voordelig


Trouwen in het voorseizoen betekent korting. Want de populaire trouwlocaties zijn nog niet volgeboekt, dus kun je vaak wel een voordelige prijs bedingen. Met een beetje geluk kun je in de lente zelfs al genieten van een bruiloft in de buitenlucht. Zorg wel altijd voor een alternatief binnenshuis, of kies voor een sfeervolle tent zodat je bij een lentebuitje toch droog en warm zit.

De eerste in een lange rij…


Als je rond de Pasen trouwt, ben je vaak de eerste van het trouwseizoen. Mooi! Want dan hebben de gasten echt zin in een feestje. In de zomer is er ieder weekend wel wat: een bbq, een trouwerij, een tuinfeest. Maar in de lente valt dat nog mee en springt jullie huwelijk er helemaal uit.

Daphne Doemges-Engelen


Tipi bruiloft in het bosStel je eens voor, een bruiloft in het bos met allemaal tenten en veel natuurlijke materialen, een ‘raw’ wedding midden in de natuur... Hoe gaaf zou dat zijn?! Het leuke is dat het ook nog gewoon te regelen valt. LEES MEER...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation