Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Verzorgde handen en nagels

Voor mooi verzorgde handen ga je naar de manicure of nagelstyliste. Ook voor je handen en nagels geldt dat je het beste op tijd met een behandelplan kunt beginnen. Dan ben je er zeker van dat je handen en nagels op je trouwdag in topconditie zijn.

Conditie van je handen en nagels


Tijdens dat behandelplan worden je handen en nagels door je manicure of nagelstyliste in goede conditie gebracht en worden eventuele problemen aan je handen of nagels behandeld en verholpen. Tijdens een proefsessie ga je met je nagelstyliste op zoek naar de best bij jou passende vorm en kleur van je nagels.

Kleur bekennen


Wil je gekleurde of misschien wel extravagante nagels? Dan kun je bijvoorbeeld je nagels met de themakleur van jullie huwelijksdag lakken. Ook kun je ze met een stukje stof van de bruidsjurk of de afbeelding van een bloem uit je bruidsboeket decoreren. Met kunstnagels zijn er eindeloos veel mogelijkheden: gel, acryl, zijde, sjablonen en tips, alles kan. Van nude en naturel tot kleurrijk en over the top. Voor nagels waar je niet op uitgekeken raakt!

Pim Kisjes
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation