Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verlovingsfeest in de winter vieren

Alleen omdat het koud is buiten, betekent niet dat je geen winters verlovingsfeest kunt vieren. Het organiseren van een verlovingsfeest in de winter vraagt alleen om een andere aanpak. Lees hier hoe je een knalfeest van je verloving maakt in de winter!

Knusse locatie voor verlovingsfeest

December is een populaire maand voor verlovingen, aangezien er veel romantische feestdagen zijn. Vooral rond de kerst worden veel mensen ten huwelijk gevraagd. Het verlovingsfeest wordt vaak over de feestdagen getild en gevierd en januari of februari. Helaas is het dan nog steeds koud, maar op een gezellige locatie merk je daar natuurlijk niks van. Dit kan je eigen huis zijn, een hotelbar, een toepasselijke skilounge, zolang het maar een winterse uitstraling heeft en past bij het seizoen. De winterdecoratie is al aanwezig, dus daar hoef je al niks meer aan te doen!

Creatief met kerstversieringen voor verloving

Nog niet eraan toegekomen om je kerstversieringen op te bergen? Geeft niks, kerstlampjes staan hoe dan ook erg gezellig, ook al is het geen kerst meer. Steek kaarsen aan en hang de kerstlampjes in plaats van in de boom langs de muur of de vensterbank. Hang de linten aan de deuren en maak een romantisch plekje van je huis.

Winterse drankjes op je verlovingsfeest

Koud weer vraagt om warme drankjes, maar je hoeft niet per se alleen maar warme chocolademelk en glühwein te serveren. Zoek wat lekkere cocktailrecepten op die ook bij het winterse weer passen. Voeg ingrediënten toe zoals cranberries en granaatappel. Winters, feestelijk en lekker!

Catering of food truck op verlovingsfeest

We kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om voor tientallen mensen hapjes te maken op je eigen feest, maar je wil natuurlijk wel iets te eten aanbieden. Denk eens aan een goede cateraar die op locatie komt. Of een food truck, die je ook prima zelf kunt inhuren. Overleg met de buren of er bezwaar is dat er enkele uren een food truck geparkeerd zal staan in de straat. Zo heb jij geen werk en toch heerlijke hapjes voor iedereen!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation